Viimeiset kukkasipuliostokset tältä vuodelta?

Kävimme pikaisesti Kukkatalo Pirilässä ja Tuusulan Kodin Terrassa. Ta-daa, Pirilässä oli loput tulppaaninsipulit (tosin vain keltaisia, yksinkertaisia darwin-lajikkeita) eurolla kymmenen kappaletta ja Kodin Terrassa keltaiset krookukset ja sadan kappaleen pikkukukkasipulisekoitukset puoleen hintaan!

Ulkona on -7 astetta, mutta maa ei ole vielä roudassa. Säätiedotus uhkasi taas hivenen lämpenevää ainakin pariksi päiväksi, joten jonain tulevan viikon iltana olen pihalla otsalampun, lapion ja kukkasipuleiden kanssa...

Kommentit

 1. Hih, voin kuvitella, että tammikuussakin sulatat lunta ja sitten jonkun hitsipillin tms. avulla laitat kukkasipuleja maahan. :) Mutta ihanaa, että jaksat olla niin innostunut! Mä en ole vieläkään toipunut siitä, että a) peurat tonkivat kaikki kukkasipulit yhdessä yössä takaisin maan pinnalle. b) ne seisovat öisin uudella, peurakarkottimella muka suojatulla istutusalueella. Ei motivoi pihatöihin... Parasta pihatyötä on nyt lintulaudan tapahtumien seuraaminen, kuten blogiini kirjoittelinkin.

  VastaaPoista
 2. Jenni älä yllytä hitsipillin käyttöön :) Olisi itse asiassa ihan hyvä idea jos lunta ei tule paljoa...!

  Eihän tuossa hommassa mitään järkeä ole, luultavasti vain ruokin myyriä ja autan sillä tavoin niitä lisääntymään entisestään, mutta eihän puutarhahommat aina niin loogisia ole :)

  VastaaPoista
 3. Mä en niin tajua mitään näistä sun puutarha postauksista (..darwin-lajike, wooot?!) mutta kukkien kuvat on ollut aika upeita.

  Kun mä jonain päivänä alan kyhäämään kukkapenkkiä niin konsultoin sitten sulta mitä sinne kuuluu laittaa :)

  VastaaPoista
 4. :)

  Sama juttu varmaan kun ei-koiraihmiset lukevat noita koirapostauksia, ovat yhtä pihalla kaikenmaailman tokoilun ja ROP-tulosten kanssa :) :)

  Tehdään sulle sellainen helppohoitoinen ja kestävä kukkapenkki sitten kun sinusta tuntuu siltä. Ei ole vaikeaa, lupaan sen! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi