Talvihorroksen tarpeessa

Minä siis. Koirat touhottavat pimeästä, märkyydestä ja emännän lievästä flegmaattisuudesta välittämättä.

Misty-kelpie leikittää karvahirviöitämme erikseen ja yhdessä ja jos ei saa kumpaakaan leikkimään, leikkii itsekseen. Nopan pahimmat hormonihöyryt tuntuvat helpottaneen, tosin jokailtaisesta "Tahtoo lisää puruluita"-kiukuttelusta se ei ole luopunut.

Kummallakin mustavalkoisella on silmätulehdus. Noppa näyttää päässeen helpommalla kun lääkärin määräämät silmätipat tehosivat heti. Taralla on vielä hieman tulehdusta. Mistylla ei ole onneksi mitään oireita.

Eilen oli mielenkiintoiset tokotreenit Järvenpäässä, paikalla oli monta bordercollieta ja muutama uusi tuttavuus. Kaimalla oli mukana Hertta-pentu, Nooan sisko. Hertta on hurmaava kakara, Tara tykästyi heti (niin kuin aina pentuihin).

Treenipaikka oli meille uusi ja pienempi kuin edellinen treenikenttä. Hyvää häiriöharjoitusta! Noppa oli ihmeen pirteä, reipas ja kuulolla, luoksetulotkin tulivat vauhdilla! Oma mieli piristyi kun näki miten koira tekee töitä innolla ja hyväntuulisena, selvästi nauttien touhusta.

Taran kanssa otin vain muutaman liikkeen, ihmeen hyvin se pystyi keskittymään monesta häiriötekijästä huolimatta.

Tänään ja huomenna on tiedossa vain laiskaa kotitokoilua (jos kokeilisi taas Taran kanssa noutoa, eli edes kapulan suussa pitämistä..), sunnuntaina sitten tuplatreenit aamulla ja illalla.

Kommentit

  1. Mukavaa laiskurin viikonloppua! Tämä on niin vaikeaa aikaa, kun on niin pirun lyhyt päivä. Anteeksi kielenkäyttö, ja yritin valita lievimmän mahdollisen voimasanan, tässä kohtaa olisi voinut käyttää huomattavasti voimallisempaakin!

    VastaaPoista
  2. Laiskottelen koirien treenaamisesta tämän päivän, mutta kotihommat eivät anna laiskotella.. Tuleepahan tehtyä niitäkin.

    Aloitin pehmeästi, siirtelen tavaroita paikasta a paikkaan b ja mietin mihin ne oikeasti pitäisi laittaa :) Mistä tätä tavaraa riittääkin!

    Ehdottelin Juhalle jo jouluvalojen laittamista pihalle ja ikkunoihin kun on niin pimeää, mutta on kuulemma hieman liian aikaista vielä. Mikä tahansa valonhäivähdys olisi tässä pimeydessä tarpeen...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira