Takkupöksy-Taran uusi kaveri ja kuulo-ongelmainen Noppa

Taran pöksyt ovat taas takussa. Käsittämätöntä, miten ne menevät ihan hamppuun vaikka muu turkki on normaalia, likaa hylkivää ja liukasta. Mutta ne pökät...

Muutama viikko sitten leikkasin reteästi isot takut pois kun kammalla niitä ei saanut enää auki. Sen jälkeen Tara käveli suunnilleen kikatellen lenkkien alkumatkat kun ilmavirta kävi pepussa. Olohuoneen laattalattialle se istui varovasti kun lattia oli viileä eikä ollut villahousuja välissä eristeenä.

Takkupökä pääsi leikkimään sunnuntaina Vilja-bortsuneidon (8 kk) kanssa. Kerrankin kaveri, joka ei väsynyt! Ja ensimmäisen kerran se oli Tara, joka väsähti ensin! Kiitos Viljan omistajille, tulemme mielellämme väsyttämään Taran toistekin!

Noppa ei leikkinyt, se tekee juoksuja ja alkaa olla taas hormonihöyryissään. Se merkkailee joka paikkaan (ei sentään sisälle) ja nostaa jalkaa kuin urokset. Lenkillä impataan joka puska ja lyhtypylväs ja kotona kiukutellaan huomiota ja ruokaa. Eikä kumpaakaan saa kuulemma tarpeeksi. Jälkimmäistä ainakaan.

Kuvassa todiste miten  hormonitoiminta vaikuttaa kuuloon.
"Voisitko toistaa?"
Lauantain auringonpaisteessa oli mukava lenkkeillä metsässä, keräsin samalla suppilovahveroita päivällisen kastikkeeksi.

Valitettavasti kamera ei pysynyt mukana Viljan ja Taran villeissä leikeissä, kuvat jäivät pimeiksi ja epätarkoiksi. Toivottavasti seuraavalla kerralla onnistuu paremmin.

Viljalla oli hauska leikkiinpyyntö: se hypähti ilmaan etujalat levällään tassut eteen ojennettuina kuin kissat. Tara ei oikein pysynyt kärryillä :)
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi