Noppa TK2

Kävin tänään Nopan kanssa tokokisoissa "omalla kentällä" eli Tuusulan Kennelkerhon kentällä. Kerrankin oli lyhyt matka! Kisat olivat springerspanielikerhon järjestämät, hyväntuuliset ja rennot. Ne omistajat ovat yhtä leppoisan oloisia kuin aina iloiset koiransakin :)

Vielä lähtiessä satoi roimasti vettä ja harmittelin ettei ole hääviä tulosta tiedossa. Noppa ei toimi sateessa, Tara tosin sitäkin vähemmän. Kentälle ajaessani sää kirkastui ja lopulta oli miltei kuuma.

Noppa oli avoimen luokan ensimmäinen koira ja tuomarina oli mukava Harri Laisi, joka ei liian helpolla pisteitä antanut .Oikeudenmukaisesti kylläkin. Ohjasin Noppaa itse ja kerrankin pidin jännitykseni kurissa.

Sen verran mokasin jo, että liikkeestä maahanmeno meni nollille. Se Nopan bravuuriliike, jonka se tekee nykyään vauhdilla ja näyttävästi. Sinne se jäi seisomaan! En edes varmistanut sitä liikettä kun sen piti olla niin varma. Siitä taas opin, että eläimen kanssa mikään ei ole varmaa.

Onneksi muut liikkeet menivät sitten niin hyvin kuin minä ja Noppa osaamme, tosin luoksetulossa se taas humputteli luokseni eikä tehnyt sitä vauhdilla. Pisteet riittivät silti ykköstulokseen ja luokkavoittoonkin! Tuomari ei pisteillä hellinnyt muitakaan kilpailijoita.

Kolmas ykköstulos toi TK2-koulutustunnuksen, joka on ollut tavoitteenani siitä asti kun Noppa aloitti tokoharjoittelun pentuna. Voittajaluokkaa varten treenaamme, mutta sitä en tiedä milloin siellä kisaamme. Tai kisaammeko koskaan.

Helpolla nämä viimeisten kisojen tulokset eivät ole tulleet, Tara on kaheliudestaan huolimatta paljon helpompi koulutettava kuin itsenäinen ja itsepäinen Noppa.

Kommentit

 1. Edellinen otsikkokuva oli mun lemppari, missä koira ui vesi kuohuten kuin laivan keulassa :-D Mutta on tääkin hieno! Noppa tosiaan näyttää VALTAVALTA!
  Onneksi olkoon hienosta tuloksesta!

  VastaaPoista
 2. Hei, teille on tunnustus Saaripalstalla.

  VastaaPoista
 3. Kävin tutkimassa, täytyy pohtia asiaa :) Palaan siihen vielä!

  VastaaPoista
 4. Onnea Nopalle! :) :) Ja sullekin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Prinsessan pyörityksessä