Porvoossa tänään

Paistoi aurinko kunnes oli meidän vuoro mennä näyttelykehään... Tara teki reklamaation ja jos olisi osannut puhua, olisi sadatellut minulle hyvin rumasti. Sen koko olemus heijasti paheksuntaa siitä, että joutui seisomaan kaatosateessa kehässä.

Ystävällinen, huumorintajuinen ja koiria nätisti kohteleva irlantilainen tuomari John R Walsh ei menettänyt hyvää tuultaan sateessakaan eikä Tara pelännyt tuomaria nytkään. Tara sai maininnan erittäin hyvä ja osuvan arvostelun, jossa oli taas maininta korkeasta hännästä.

Tainan mennessä Nopan kanssa kehään sade onneksi vaimeni, tosin Noppa olisi märkänä näyttänyt hivenen pienemmältä :) Noppa oli paras narttu ja VSP (vastakkaisen sukupuolen paras). Vain kaksi narttua pääsi paras narttu -kehään, toinen oli Borderiinan Giggi "Elli" joka sai toisen sertinsä. Onnea!

Kun urosten paras oli meidän treenikaveri Mosku joka sai myös toisen sertinsä, ei harmittanut yhtään ettei Nopasta tullut rodun parasta. Sertit menivät oikeille koirille!

Nopan arvostelussa kehutaan sitä yllin kyllin ja viimeisenä on lause: "To be critical I would like a little less of her over all."  Meidän pikku-Noppa :)

Misty-kelpie oli kehässä aamupäivällä jolloin paistoi aurinko lähes helteisesti. Misty oli rotunsa paras, jälleen kerran. Ryhmäkilpailuja odotellessa kävin vaihtamassa kuivemmat vaatteet läpimärkien tilalle ja käytimme koirat lenkillä. Kerrankin se kotiin jäänyt teltta olisi ollut tarpeen!

Kommentit

 1. Hah, no irlantilaista ei varmaan sade haittaa, tuskin huomasi koko asiaa ;-)
  Onnea hienoista tuloksista, ja onhan se kiva että ihanaa Noppaa on mahdollisimman paljon!

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä tuomari vitsaili vain sateesta, eipä näyttänyt haittaavan :)

  Tuota määritelmäähän on ihan pakko käyttää Nopasta jatkossakin "onhan se kiva että ihanaa Noppaa on mahdollisimman paljon!" :) Miten osuvasti todettu!

  VastaaPoista
 3. Onnea hienostä näyttelypäivästä!!!
  Noppa on paras karvaturrikka :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira