Hienohelmat sadetreeneissä

Täytyy toivoa, ettei seuraavat kisamme ole sateisessa säässä. Noppa ja Tara olivat tänään vesisateessa treeneissä harmittavan ulapalla, Tara suorastaan horisontin toisella puolella.

Noppa haahuili aivan omiaan treenien puoleenväliin asti, sen jälkeen se tuntui hieman muistavan mikä on homman nimi. Eihän edellisistä kisoista olekaan kuin 3 päivää, kyllähän siinä ajassa unohtuu kaikenlaista!

Nouto, joka on viime aikoina ollut meidän palkkioliike (kun se on Nopan mielestä niin kiva), meni ihan pepuralleen. Noin kymmenes kerta onnistui kohtalaisesti. Lopetin heti siihen. Nollille se menee kisoissa jos Noppa tekee yhtä holtittomasti sen  kuin tänään.

Sen sijaan kauko-ohjausliikkeet, ne meidän murheenkryynit, menivät taas loistavasti. Ylös alas käskyjä kuunnellen. Kaikki muut menivätkin sitten sinne päin, luoksetulossa oli vaikkua korvissa ja seuraamisessa se seurasi katseella kaikkea muuta kuin piti.

Tara oli aivan jumissa henkisesti. Se pyrki paniikinomaisesti  autoon koko ajan, ei halunnut tulla sateeseen lainkaan. Se teki jotain, mutta sinne päin ja liikkeestä maahanmeno ei onnistunut lainkaan. Hillevi Hienohelma ei kyennyt menemään maate märkään maahan. Huoh.

Taran kanssa avoin luokka olisi hyvin hanskassa jo, mutta se nouto... Ei se onnistu, ei sitten millään. Ei kotona eikä kentällä. Jatkamme harjoituksia. Luultavasti vielä pitkään ja hartaasti.

Kaukot sen sijaan onnistuvat ihmeen hyvin. Sillä aikaa kun tein sitä Taran kanssa sateessa kentällä, Noppa jumppasi auton takaosassa käskyjen mukaan :) Olisi saanut hauskan videon kun se liikkui siellä käskyjen tahtiin itsekseen.

Iltalenkillä Tara jatkoi paniikkia, nosti kierroksia mistä vaan eikä kuunnellut minua lainkaan. Oli taas ihan jossain muissa sfääreissä. Lisäksi Noppa miltei yllytti sitä, raivostuttavaa. Se siitä rentouttavasta lenkistä, kotiin tultiin enemmän tai vähemmän ärtyneinä.

Aino Väyrysen ottaman kuvan Nopasta löysin vahingossa netistä. Kuva on reilun vuoden takaa, niissä kisoissa tuo liike oli ainoa joka Nopalta onnistui!

Kommentit

  1. Atte käy kierroksilla tuulen mukaan. Siis ihan kirjaimellisesti, mitä kovempi tuuli sitä enemmän sekaisin pojuparka on. Se haukkuu metsään, säikkyy pusikoita, ryntäilee tielle ja luimii korviaan.

    Aurinkoisia päiviä teille ja terveisiä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira