Syysleikkejä

Eilen pidimme talkoot tontin siivoamiseksi kaikesta roinasta, mitä sinne on vuosien aikana haudattu tai jätetty muuten vain. Koirat osallistuivat innolla, ts. touhottivat koko päivän mukana ja välillä keskenään leikkien. Nopan mielestä marjapensaiden välissä oli kiva leikkiä piilosta, mutta kun Taralla pettivät taas jarrut, se ei ollut lainkaan mukavaa. Tara sai kuulla kunniansa Nopalta kun juoksi sitä päin.

Noppa kuuli hiirien melskaavan roskalavalla ja dyykkasi siellä heti kun silmämme vältti. Kun lavan pääty nostettiin ylös niin ettei se enää päässyt sinne, se istui ja tuijotti lavaa. Maailman älykkäin koirarotu motivoi itseään...

Jos naapurissa on kaksi valtavaa pyreneittenmastiffiurosta ja toisella puolella kaksi valtavaa tanskandoggiurosta, ei se mitään. Mutta auta armias kun naapurin puussa istui orava! Nopan huuto oli melkoinen ja loppupäivän se olisi nököttänyt niskat kenossa oravaa tuijottaen, ellei sitä olisi komennettu pois sieltä.

Tänään kylätiellä tuli vastaan sika. Siis naapurin minipossu. Se oli myös lenkillä omistajansa ja koiran kanssa. Koira oli kiinni, mutta possu vapaana. Se oli rohkea ja itsevarma, tuli tutkimaan Taraa joka oli aivan kauhuissaan moisesta otuksesta. Noppa yritti syödä sen varmuuden vuoksi. En sitten päästänyt Noppaa possun lähelle...

Ensi viikolla koirat ovat taas kaupungissa, päivähoidossa vanhemmillani. Illoiksi on luvassa treenejä (pitkästä aikaa), hierontaa (pitkästä aikaa) ja lenkkejä koirakavereiden kanssa. Aktiiviviikko siis.

Rullahäntä-Noppa pyytää Taraa leikkimään.

 Lähtihän se!

Pullero loikkaa (entiselle perunamaalle)

Molemmat kirmaavat entisellä perunamalla, Taralla häntä pystyssä, Nopalla korvat :)

 "Tule juoksemaan!" Noppa supsuttelee Taralle

 Mustavalkoista leikkiä, Taralla kita auki.

Kommentit

  1. Klikkasin vahingossa väärin ja poistin tämän Ninnun kommentin, sorry Ninnu!: "Onhan orava epäilyttävä tyyppi, kun ei kunnioita edes reviirirajoja :). Filo haukkui pari päivää sitten sähkötolppien välissä menevissä johdoissa olevia liitosmötiköitä. Olivat kenties valepukuisia oravia nekin..."

    VastaaPoista
  2. De nada! :-D eli ei se mitään :-).

    VastaaPoista
  3. Se muuten haukkui taas eilen niitä liitoksia.. :-)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi