On hanget korkeat nietokset...

Ei nyt ihan sentään. Mutta lunta lokakuussa! Kiitin kerrankin onnistunutta aikataulustani, sillä viime viikonloppuna pesin sormet kohmeessa viimeisetkin ruukut, nostin daaliat ja laitoin mukulat kuivumaan sekä istutin viimeiset kevään kukkasipulit sekä yhden orvon päivänliljatupsun.

Tosin kodinhoitohuoneessa odottaa yksi iso kasa leimuja istuttamista ja vielä olisi kiva laittaa muutamat narsissit tai tulppaanit maahan... Aamulla oli -10C ja daalian mukuloiden suojaksi tarkoitettu turve oli säkissä ulkovajassa umpijäässä. Toivottavasti se sulaa huomiseen mennessä. Ulkoeteinen on niin kylmä että mukulat oli otettava sieltä pois, nyt ne ovat liian lämpimässä remontin keskellä toisella puolella taloa.

Koirat nauttivat lumesta ja niiden peuhaamista katsellessa päätin ottaa samalla joulukorttikuvia. Idea hyvä, käytäntö ei toiminut. Ota noista pölhöistä mitään älykästä kuvaa kun toinen pitää silmiään kiinni koko kuvauksen ajan (joka kuvassa!) ja toinen haukottelee tai katselee taivaalle.


Epäonnistuneen poseerausoperaation jälkeen karva-akat lähtivät leikkimään.

Noppa sai hepulit


 Tarakin katsoo hämmästyneenä Nopan pinkomista

Ballerina-Tara

Ja taas mennään, Noppa oikoo kulmat suoriksi (karvatupsu olkapäästä roikkuen!)

Tara ja loikka

 Lisää Tara-loikkia

Kommentit

 1. Voi hyvänen aika, tuossahan on hyvänmielen joulukorttisarja! Aivan ihania otoksia, voi toisten riemua ♥
  Minäkin onneksi ennätin kaikki ruukkutaimet istuttamaan, mutta niitä tulppaaneja olis vielä... Mutta kyllä ens viikolla lauhtuu, silloin ehdit sääkin ihan varmaan, ette te kai nyt mihinkään Napapiirin pohjoispuolelle muuttaneet?

  VastaaPoista
 2. Kerrankin ajattelin ottaa sellaisia tyylikkäitä poseerauskuvia joulukorttiin noita karvahyypiöistä, mutta täytynee tosiaan tyytyä noihin vauhtikuviin - niin kuin edellisinäkin vuosina :)

  Ensi viikoksi luvattiin tänne Hämeeseen +7C ja toivottavasti loppuviikostakin on vielä plussan puolella kun tulen tänne taas viikonlopuksi. Saisin ne leimut maahan ja ehkä "parit" kukkasipulit...Jos Pirilässä olisi jo puoleen hintaan...

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia❤ Ei Hämeenlinnassa vaan lunta tullut ollenkaan, tosi kylmää oli aamulla!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi