mammakoira nuorena

Viikonloppuna Messukeskuksen näyttelyssä kerroin Nopan pentujen omistajille Evalle ja Katjalle Nopasta ja vertasin sitä samanikäisenä kuin sen pennut ovat nyt.

Kuinka aika meneekään nopeasti! Kuvia katsoessa tuli sellainen tunne, että ihan äskettäinhän minä tuon kuvan otin ja tuota kuvaa ottaessa se juoksi minua päin ja tuon kuvan oton jälkeen se äkkäsi oravan puussa ja yritti perään... Ihan ahdistaa ajatus siitä, että yhtä monen vuoden kuluttua Noppa on veteraani-ikäinen.

Ainoa todella huono puoli lemmikin omistamisessa on se, että niiden elämä on liian lyhyt.

Noppa Hämeessä syksyllä 2007. Noppa hieman yli puolen vuoden ikäisenä. Korvissa liimaa ja luustoa riittää.. Aika matami jo silloin :)
 Killisilmä kevättalvella 2008, suunnilleen 10 kuukauden ikäisenä
 Ehdoton hyvänmielen kuva meille. Noppa nelikuukautisena mökillä. Väsymys tainnutti sekä apinalelun että pennun, kummallakin ruokakuppi vieressä :)
 Noppa mökillä syksyllä 2007 puolivuotiaana.
 Noppa oli hoidossa Sirpalla ja Mikalla lomamatkamme ajan ja kotiin tullessa se riensi ensimmäisenä halaamaan pehmobordercollietaan.
Operaatio mutaprojekti. Vietimme Nopan ensimmäisen kesän mökillä tiiviisti ja Noppa vietti päivät mutalammikossa tiiviisti... Se rakasti läträtä parkkipaikan reunan vesilätäköissä: kaivoi kuoppia, seurasi veden virtausta ja napsi oksia vedestä. Tuntikausia. Hartaasti. Myös silloin, kun olimme lähdössä kylään ja pentu piti saada autoon..

Kommentit

  1. Tuossa kuvassa missä Noppa on pehmolelubordercollien kanssa se on aivan Hessun näköinen :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi