Kylläpäs aika rientää ja kakarat kasvaa

Nopan ja Ossin pennut olivat vuosi sitten vielä kasvattamassa Nopan ympärysmittaa...
Noppa joulukuun alussa 2010

 ... ja nyt ne ovat komeita uroksia ja kauniita narttuja. Mutta ennenkaikkea hyväluonteisia ja rakastettavia perheenjäseniä omistajilleen.

Tänään Messukeskuksessa kansainvälisessä Helsinki Voittaja 2011 -näyttelyssä oli lähes kuusikymmentä bordercollieta, joista kolme oli Nopan ja Ossin pentuja.

Hessu (Borderiinan Hulivili) sain erinomaisen ja oli luokassaan neljäs
Rilla (Borderiinan Hippityttö) on pentueesta varmaan eniten emäänsä tullut ulkomuodoltaan ja kuulemma tavoiltaankin, siis niin kovin tutun oloinen :)


Rilla sai maininnan erittäin hyvä. Minun silmissäni se on miltei täydellinen :)

Myy (Borderiinan Hulda Huoleton) pesi sitten yli kymmenen kilpakumppaniaan narttujen junioriluokassa, sai sertin ja tittelin Helsinki Juniorivoittaja 2011. Onnittelut Myyn omistajalle Evalle, kasvattajalle Sirpalle sekä tietenkin kauniille Myylle!

Kaikki kolme nuorta koiraa olivat ensimmäisessä näyttelyssään "oikeassa" kilpailussa, siis virallisessa luokassa. Kesällä ne kävivät erikoisnäyttelyssä hurmaamassa pentuluokassa, mutta nyt ne olivat ensimmäisessä isossa kaikkien rotujen näyttelyssä - vuoden suurimmassa! Hienosti meni kaikin tavoin, parasta oli että kaikki olivat näyttelyssä rauhallisia ja rennon oloisia eivätkä stressanneet. Ikään kuin tuhansien koirien näyttely ja kehäesiintyminen olisivat ihan arkipäivän rutiineja.

Noppa saman ikäisenä kuin sen pennut nyt ovat. Kuvassa keväällä 2008 Noppa juoksee kohti kameraa. Jösses mikä häntä sillä on ollut!

Kommentit

  1. Onnea tätäkin kautta kauniille pennuille ja emolle! Olipa kiva messari eilen ja tänään uudelleen :).

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi