Mustavalkoisten joulunviettoa

Siinä missä Tara innostui jokaisesta pehmeästä paketista jouluaattoiltana, Noppa oli kuin minä pienenä: vain kovat kelpasivat. Se ei ymmärtänyt, miksi takavarikoin niiden runsaasta pakettisaaliista suurimman osan (juuri ne syötävät lahjat). Noppa kiukutteli herkkujen perään Taran riekkuessa vieressä uusien vinkulelujensa kanssa.

Koirien mielestä nämä päivät ovat olleet mukavia, mutta rasittavia. Ruoan tuoksua sisällä aamusta iltaan, mutta kumpikin alkaa olla jo uupuneita siihen, että mennää ja tullaan ja touhutaan kun kaikkea pitää vahtia. Lelujakin pitäisi testata ja pummia lisää sapuskaa!

Tänään  metsälenkillä Tara muistutti sienipaikasta. Se juoksi siihen kohtaan polkua, josta menimme syksyllä keräämään suppilovahveroita. Se istahti polulle ja tuijotti. Ei liikkunut mihinkään vaikka jatkoin matkaa. Istui vain. Pysähdyin ja käännyin, jolloin Tara juoksi sienimetsään. Menin perässä ja miltei astuin suppilovahveroiden päälle. Keräsin vajaan pussillisen kohmeisia suppilovahveroita koirien touhutessa vieressä. Joulupäivänä!

Tara ja joulukana-vinkulelu testauksessa. Hyväksi todettiin. Äänekkäästi.
Noppa tutkii pakettiaan (Tara ei jaksa avata omaansa)

...ja lähtee se suussa rauhallisempaan paikkaan sitä avaamaan


Kiitos kaikille karvakuonojamme muistaneille, lahjoja oli iso kasa!

Kommentit

 1. Toisella oli selvästi rankka joulu ;-)
  Juu, suppiksia kuulemma olisi, pitäisi vaan mennä keräämään valoisan aikaan joka on lyhyt aika. Otsalampun kanssa niitä on varmaan vaikeampi löytää!

  VastaaPoista
 2. Pimeällä (siis kahden jälkeen iltapäivällä ja kymmeneen asti aamupäivällä) ei toivoakaan että metsässä näkisi edes kävellä kunnolla, saati että näkisi sieniä! Etenkin nyt kun sade on liukastuttanut kalliot ja tehnyt poluista pieniä jokia. Tara oli innoissaan kun keräsin sieniä, kelpaa korvikkeeksi puutarhatöistä :)

  Onpas muuten outoa kun on niin hiljaista. Kummatkin koirat makaavat puolitajuttomina lattialla. Todistettavasti nekin väsyvät jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
 3. Meikäläisen koirat ei saanu lahjan lahjaa... Eivät oo vissiin olleet siis kilttinä! :)
  Hyvää joulua ja uutta vuotta teille,
  toivoo Hanna, Heimo & Enni

  VastaaPoista
 4. Kivoja joulukuvia!

  i h a n a a
  v u o t t a
  2 0 1 2 !!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi