Fiona, Tara ja Maura itsenäisyyspäivänä 2017. Kuva: Kristiina Kerttula

17.10.2012

Ei niin onnistuneet treenit, mutta kivaa oli!

Eilen illalla Veikkolassa paikalla oli vain 4 ihmistä ja 7 koiraa, hyvät treenit saimme silti aikaiseksi. Tai ainakin oli kivaa...

Meidän pitkä treenitauko näkyy ja kuuluu. Siis näkyy koirien tekemisessä ja kuuluu minun äänenkäytöstäni ("NOPPA! EI ruokakassille vaan RUUTUUN!"). Koirilla riitti virtaa, tosin molemmilla meni homma enemmän touhotuksen kuin tarkan tekemisen puolelle. Nopan luoksetulot olivat niin vauhdikkaita että pysähdykset olivat jarrutusmatkoineen luvattoman pitkiä, ruutuun se meni iloisesti täyttä laukkaa - ja jatkoi matkaa... Teki se ruudun lopulta oikein, aivan vihoviimeisenä liikkeenä muiden jo lähdettyä.

Tara unohti mitä noutokapulalle pitää tehdä sen jälkeen kun se on otettu suuhun (maailman älykkäin koirarotu, jep jep...), muutaman muistutuksen jälkeen se toi kapulan komean kaarikierroksen kautta.

Nopan tytär Myy (Borderiinan Hulda Huoleton) teki hienosti tokoa omistajansa Evan kanssa, ovat ihan kisavalmiita! Myy ei ole kokonsa eikä ulkonäkönsä puolesta emäänsä tullut, mistä lie söpöytensä perinyt :) Mamma-Noppa muistutti kurista ja järjestyksestä ja sai Myyn selälleen pelkällä tuijotuksella.

Kiitos Merjalle ja Millalle sekä Evalle motivoinnista ja hyvistä nauruista. Ei tämä harrastus niin vakavaa ole. Tai ei ainakaan saisi olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti