OravaTV:ta pitäisi säätää ja karvanorppa vadelmapuskassa

Kävimme viime viikolla hieronnassa, ts. Noppa ja Tara kävivät. Minäkin tarvitsisin, mutta en saa aikaiseksi mennä itseäni hoidattamaan.

Tara oli juuri niin jumissa kaiken koheltamisensa jälkeen kuin arvelinkin. Kaksi kertaa autoa päin ja sitten se iso törmäys viime maanantaina johonkin, josta lähti sen osa naamaa mukaan. Se naamahaava (ts. kadonnut pala naamasta) paranee hyvin, mutta on siinä hoitamista. Toivottavasti arpi jää pieneksi tai häviää lähes kokonaan.

Noppa oli rento ja joustava, se ei revittele (ainakaan ilman hyvää syytä toisin kuin Tara) eikä hötkyile turhaan muutenkaan. Mutta niskat sillä oli hieman jumissa. Syy selvisi pian: OravaTV:n katselu. Liian pitkiä aikoja ylöspäin tuijottaen. Käy niskoihin.

Viikonloppuna mökillä Noppa nautiskeli uimisesta, Tara karjui laiturilla sitä takaisin tai ui perään paimentaen Nopan takaisin rantaan. Hirveän koirakiroilun kera kummaltakin. Tara ei uskalla uida pitkälle Nopan perään ja Noppaa ärsyttää suuresti kun Tara yrittää ohjata sen takaisin rantaan jos vain ehtii ajoissa Nopan rinnalle.

Vieraileva tähti Roy juoksutti Taraa hiekkatiellä ees taas. Ei Taran yllytykseen paljoa tarvittu. Jos ne kaksi hömelöä eivät juosseet, niin paimensivat toisiaan. Ja välillä leikkivät.

Noppaa ei moinen riekkuminen kiinnostanut, se riemastui löydettyään vadelmapensaita ja kypsiä marjoja. Maiskutuksesta ja tuhinasta päätellen hyviä olivat.

Roy ja Tara seuraavat laiturilta Nopan uimista. 
Tara ui Nopan perään ja saavutti sen, mulkaisee vielä minua ennen kuin paimentaa Nopan rantaan.
Noppa mökkivahtina. Tara vahti rantaan menevää polkua.
Karvanorppa-Noppa saalistaa vadelmia.


"Tjahas, mitä täältä puskasta löytyy..."
Tara ja Roy ja juoksuhepuli. Noppa paheksuu vieressä.
Tara ja Roy ja onnellinen olo hepulien jälkeen...

Kommentit

  1. Eksyin tänne ihan sattumalta googlatessani kasvin nimeä (hyasinttililja), joka ei mennyt ihan oikein... Mutta kiva yllätys on blogisi, bordecollie on varmaan maailman ihanin koirarotu. Jos minulla olisi koira, se olisi se, niitä oli samalla farmilla asuessani Englannissa. Näistä kuvista tuli riemukkaita (ja rapaisia) muistoja!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Bortsut ovat ihania ja omat koirat joka tapauksessa maailman parhaita. Vaikka välillä Tara saakin minut sydänkohtauksen partaalle :)

    Ihastuttava on myös kissa profiilikuvassasi, hurmaavan näköinen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Prinsessan pyörityksessä