Helteestä uupunut mammakoira ja reippaita pentuja

Viikonlopun mökkireissulta unohtui kamera kotiin, mutta ei olisi ollut paljoa kuvattavaakaan. Siis koirista. Kummatkin makasivat puolitajuttomina helteen takia terassilla. Ainoastaan rannalle mentäessä kummatkin koirat virkistyivät (jopa vielä enemmän kuin ruokakuppeja kolisteltaessa!).

Noppa on valeraskaana ja hormonien tainnuttamana yhtä reipas kuin halvaantunut kilpikonna. Hankin sille kohta kärryt, joissa vedän sitä lenkillä. Elokuun lopussa se taas piristyy "raskauden" loputtua. Sitten harkitaan joitain kisojakin. Nyt se olisi silkka vitsi viedä sitä tokokisoihin. Sen lisäksi, että se näyttää minulle keskivarvasta kisatilanteissa muutenkin, se varmasti ottaisi torkut paikkallaolossa ja haukottelisi seuraamisessa.

Tara on yrittänyt epätoivoisesti leikittää Noppaa sen juoksuista alkaen, tuloksetta. Helteet vain pahentavat Nopan apaattisuutta. Tosin kuuma sää vaikuttaa jopa Taraankin.

Uinti on ainoa liikuntamuoto, jossa Noppaan saa vauhtia tällä hetkellä. Sen kiusaksi ärtynyt hotspot on helpottanut lääkeshampoolla pesun ansiosta, toistaiseksi se ei ole tarvinnut lääkehoitoa eikä toivottavasti tarvitsekaan. Mökillä Noppa pääsi uimaan Paul Mitchell:n Tea Tree -shampoon ansiosta. Pesin sillä Nopan uintireissujen jälkeen, föönasin kuivaksi ja laitoin talkkia. Ei kutissut eikä iho punoittanut! Huomasin pesun aikana Nopassa pari punkkia (toinen käveli, toinen oli kiinni), mutta pesun jälkeen kummatkin olivat hävinneet eikä uusia punkkeja tullut koko viikonlopun aikana.

Mökiltä paluu oli vauhdikas, tavarat autosta ulos ja sitten Nopan kanssa pentuja Sirpan ja Mikan luo katsomaan. Nelli oli Joensuusta käymässä, Myy ja Noksu tulivat paikalle myös. Nelli ja Myy ovat niin toisensa kopioita, etten erottanut niitä toisistaan.

Todella nättejä kakaroita kaikki. "Tytöt" Nelli ja Myy ovat sopusuhtaisia mittasuhteiltaan ja säkäkorkeudeltaan (vrt. Noppa joka oli korkea ja pitkä kuin tavarajuna samanikäisenä). Noksulla on huisat kulmaukset ja siitä tulee hyvin urosmainen. Ainakin Myy ja Nelli ja erikoisnäyttelyssä näkemäni Rilla näyttävät tulevan ulkonäöllisesti paremmiksi kuin mammansa. Hyvä niin.

Tämä on joko Nelli tai Myy. En erota, kumpi :) Väsynyt, kuolainen ja kuumissaan, mutta hyvin tyytyväisen oloinen sisarusten kanssa leikkiessä.
"Systeri on jossain tuolla alla.." Noksu painii Myyn kanssa.
 
Mamman mielistelyä


Kun eivät enää olohuoneen pöydän väliin mahtuneet, sulloutuivat sitten kiikkutuolin alle. Noksua siskot eivät sinne huolineet - ei se olisi enää mahtunutkaan..
Kamera ei pysynyt vauhdissa mukana!
Noppakin innostui hieman ja meni leikkiin mukaan...
...mutta totesi nopeasti että leikkikööt kakarat keskenään.
Ja kyllä ne leikkivätkin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Prinsessan pyörityksessä