Fiona, Tara ja Maura itsenäisyyspäivänä 2017. Kuva: Kristiina Kerttula

28.6.2012

Ei rasitu polla

Koirat ovat lomalla kun treenit ovat jääneet muuttoprojektin jalkoihin. Lenkit sentään tehdään kuten ennenkin, mutta tokoiltu on minimaalisesti ja Nopan hakutreeneihinkin ehditään vain joka toisella kerralla.

Eilen hakuharjoituksissa Noppa toimi hienosti ja muisti käyttää nenäänsäkin uudessa treenipaikassa ukkosen jylistessä taustalla ja salamoiden välähdellessä. Ei jyske haitannut keskittymistä lainkaan.

Noppa kävi juhannuksena järvessä uimassa ja sai taas sen jokakesäisen kutinavaivan. Ei voi olla hotspottia kun koko koira menee ihan punaiseksi ja kutisee hysteerisesti. Onneksi oli viimekesäisiä suihkeita jäljellä, kotona pesin sen lääkeshampoolla ja miltei upotin koiran talkkiin. Kutina helpottui heti ja loppui miltei kokonaan (ja huusholli on valkoista talkkipölyä täynnä...).

Joku allerginen reaktio se on, koska Hyvinkään koirauimalassa kävimme monta kertaa talven ja kevään aikana ilman mitään ongelmia. Nyt on Nopalta turkkikin leikattu ja karvanlähdön myötä se on muutenkin lähtenyt, joten paksu turkki ei sen ihoa haudo.

Tara koheltaa entiseen malliin, juhannuksena se unohti rappuset ja tuli leuka edellä rannalta ylös. Mitä sitä millään koordinaatiokyvyllä tekee... Joskus mietin että onko sen näössä vikaa. Päässä nyt ainakin, mutta siinä ei ole mitään uutta..

Juhannuksena nukuin poikkeuksellisesti lattialla aitassa koirien kanssa. Taran mielestä se oli loistojuttu. Noppa oli sen sijaan valmis tekemään reklamaation koska oli sitä mieltä että se pehmeämpi patja kuului hänelle eikä minulle.

Aamuisin heräsin suu täynnä koirankarvaa. Tara makasi selällään vieressäni, pää tyynyllä ja tassu kainalossani. Jos se olisi osannut, se olisi kehrännyt.

Karvahirviöt uimassa juhannuksena, oli kesäkuun ensimmäinen ja viimeinen uintikerta Nopalle.

Noppa haaveilee laiturilla juhannuspäivän iltana

Tara vanhempieni mökin pihassa juhannusaaton iltana

Tara muikistelee pihakeinussa

Noppa loikoili tuolissa sisällä mökissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti