Kiirettä pukkaa

...ja emännällä flunssaa myös. Jos teksti pätkii sisällön ja ulkoasun puolesta, syytän tätä tautia joka tukkii nenän, nielun, korvat ja miltei silmätkin.

Viime viikonlopun vietimme mökillä, koirat uivat lauantaina ja riekkuivat kaiken muun ajan päivisin. Noppa komensi Taran pois laiturilta sitä häiritsemästä yllättävän tehokkaasti, kerrankin. Tara riensi oitis kantelemaan, olin saunaa lämmittämässä ja arvasin Taran hyvin selkeästä elekielestä että taisi tulla sanomista...

Uhkasin ajaa Nopan turkin pois koneella ensi viikonlopun erikoisnäyttelyn jälkeen, mutta jos sen karvanlähtö jatkuu samaa tahtia niin ei tarvitsekaan :) Meillä on kohta nahkaNoppa! Ja valtaisat karvakasat keskuspölynimurin säiliössä ja loput pitkin lattioita.

Alkuviikosta kävimme pari kertaa tapaamassa Vilja-bortsuneitoa. Taralla ja Viljalla on paljon yhteistä: kummaltakin puuttuvat jarrut ja mottona tuntuu olevan se surullisenkuuluisa "Vauhti sata, äly nolla". Loukkaantumisilta on vältytty, tosin Vilja otti kosketusta polveeni ja minä tantereeseen. Mutta koirille ei käynyt kuinkaan.

Keskiviikkoiltana käytiin hakuilemassa parin viikon tauon jälkeen Nopan kanssa. Oli uusi paikka ja vieressä suojelukoirien treenit, joten häiriötekijöitä riitti. Kivaa tuntui siitä huolimatta olevan, tosin itseänikin häiritsi se koirien mölinä ja huuto piiskanpaukuttelun lisäksi viereisellä kentällä.

Tokoa on treenattu ihan liian vähän, Taralla jumittaa yhä pää. Ylihuomenna on kisat ja koira on ihan zombie. En tiedä mikä on mennyt vikaan, milloin ja miksi. Käydään siellä kisoissa verestämässä avoimen luokan liikkeet muistutukseksi, tulosta on turha odottaa.

Noppa kuuntelee mökillä joutsenia. Yritti niiden peräänkin, optimisti...
Noppa jahtaa Taraa

Tässä kuvassa on kolme bortsua: Noppa riepottaa Tara, Tara Noppaa ja Vilja ihmettelee silmät pyöreänä taustalla

Lepotauko. Nopalla on frisbee, jota se vahtii tarkasti (pitää tassuilla siitä kiinni). Viljalla on vauhdin hurmassa menneet korvat nurin päin. Taas.

Pullero sai hepulin!

"Ei järki paina eikä jarrut vaivaa" Tara ja Vilja, taustalla Noppa

Tara hyökkää Noppaa kohti. Pullero väistää valmiiksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi