Tulee ihan Vaahteranmäen Eemeli mieleen

Muistatteko Vaahteranmäen Eemelin kun kepposiaan tehtyään joutui liiteriin häpeämään? Välillä hän meni sinne suoraan kun tiesi mitä tuleman piti.

Meillä on koirille tiukka linja että pihalla ei ohikulkeville koirille rähistä. Piste. Jos niin käy, tulee äkkilähtö sisälle arestiin. Tara ei yksin edes ole pihalla, saati sitten sano kellekään mitään. Nopan seurana se saattaa hihkua kavereille jotka tulevat portille tervehtimään, mutta se on eri juttu.

Eilen kuului etupihalta armoton kilpakarjunta. Noppa rähisi sille jämtlanninpystykorvanartulle joka on kolme kertaa hyökännyt Nopan päälle (viimeisin tosin jäi yritykseksi kun minä meinasin tehdä jämtista muhennosta, syystäkin). Pystykorva rähisi aidan toisella puolella ja Noppa toisella. En ehtinyt ulos asti hakemaan Noppaa kun tilanne oli jo ohi. Yllätyksekseni Noppa tuli minua vastaan vauhdilla, mulkaisi korvat luimussa siihen tyyliin että "Joo joo, mä tiedän!" - ja meni koirahuoneeseen aivan kuten olisin sen vienyt kesken rähinätilanteen. Jos olisi osannut, se olisi pamauttanut huoneen oven perässään kiinni.

Jotain sillä on selvästi jäänyt mieleen..!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi