Käytöstavat kadoksissa

Ikinä ei olla ulos päästy, koskaan ei ole hihnassa oltu eikä milloinkaan ketään koiraa nähty...

Selvästi siis aika lähteä Hakunilaan harjoittelemaan kadulla kävelemistä kun täällä ovat vastaantulijat (liian) vähissä.

Nyt kun satoi lunta, Noppa imppaisi jokaisen hangessa näkyvän tassunjäljen erikseen. Jos olisi siitä kiinni, olisimme puolentoista tunnin kuluessa edenneet kulman taakse. Jokseenkin rasittavaa.

Kommentit

  1. Kuulostaa ihan kissan kanssa ulkoilulta! Niitä kun vien valjaissa kaupungissa ulos, niin siinä seisoskellaan pihalla ja tarkkaillaan milloin mitäkin, asioita joita en edes tajua olevankaan :-D

    VastaaPoista
  2. Nämä karvapölhöt ulkoilevat kolme kertaa päivässä, tosin kadulla vain metsästä tullessa. Silti välillä tuntuu, että jokainen askel on suuri seikkailu ja jokainen vastaantuleva (ihminen, koira) ihan ennennäkemätön ja -kokematon juttu... Hmpf!

    VastaaPoista
  3. Rillalla sama tapa kuin Noppa-mamilla! Kirsu syvällä kinoksessa nuuskitaan jokaista tassunjälkeä ja ollaan kuin ei olisi koiria/ihmisiä nähtykään. Kaikki ulkoilevat ihmiset tuntuvat Rillasta etäisesti tutuilta ja kaikkien naama pitäisi nähdä - mieluiten läheltä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi