Turha(uttava)a tokoilua

Eilisiltainen tokotreeni meni aika lailla pipariksi. En antanut koirille ruokaa ennen kentälle menoa ja Noppa ei sitten kyennyt keskittymään mihinkään kun oli niin nälkä.. Se hössötti, touhotti ja pelleili, kunnes pinnani oli todella kireällä. Metallikapulasta neuvoteltiin tiukasti, Noppa heitteli vain kapulaa pitkin kenttää.

Tara kiihtyi taas liikaa lelupalkkauksesta, nappasi taas lelun sijasta kädestäni kiinni. Sitä ei voi lainkaan palkita lelulla, olisi pitänyt jo oppia minunkin.

Tara on yllättävän varovainen sisällä lelun kanssa leikkiessä, mutta kentällä se on niin kiihtynyt, että iskee kiinni mihin vain lelun läheisyyteen. Lähes puoli metriä pitkän narulelun sijasta kalautti taas käteeni. Minulta loppui huumori siihen ja Tara meni aivan solmuun kun huusin kivusta. Kumpikaan meistä ei kyennyt jatkamaan harjoituksia. Noin ei pitäisi koskaan treenejä lopettaa, vaan aina siihen kivaan juttuun. Mutta kun kädessä kihelmöi ja koira on ihan rullalla, ei mikään kiva lopetus tullut mieleen..
 
Sunnuntaina päivällä olimme Hämeessä. Mistyä ei kuvissa näy, sillä se oli pesun jälkeen kuivattelemassa sisällä. Misty kävi kakkakieriskelemässä jo lauantaina ja pääsi tuplapesulle kun haju ei kerralla lähtenyt. Sunnuntaina se otti uusinnan. Saman tien kun se pääsi autosta, se singahti pellolle levitettyyn lantaan kieriskelemään. Piti pestä se tuplasti tervashampoolla ennen kuin haju hälveni..

Mistyn ollessa sisätiloissa Noppa ja Tara pistivät painiksi. Näyttää pahalta, mutta ei tunnu. Ainakaan koirien mielestä, sillä mitään muuta ääntä ei kuulunut kuin tassujen täpinää ja pientä ähellystä.

Noppa kiskoo Taraa kaulanahasta
Tara hyökkää!
Taran hymy ja Nopan ilme, Taran poski suussa :)
Tuon kuvan voisi suurentaa, laminoida ja laittaa porttiin. Luulen, että loputkin kaupustelijat pysyisivät poissa...
Maailman älykkäimmän koirarodun edustaja Tara ja vähemmän älykäs ilme...

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi