Toktok.. tokoilua

Keskiviikon tokoharjoitukset sujuivat koleassa, mutta sateettomassa säässä. Eilen sitten harjoiteltiin tuulessa ja sateessa, käskytkin hävisivät kentällä liikenteen jylyn ja tuulen tuiverruksen alle.

Taina sai Nopan toimimaan keskiviikon treeneissä, tosin kotitehtäviä voittajaluokan liikkeitä varten tuli minullekin. Saa nähdä minä vuonna Noppa menee voittajaluokkaan, vaatimustaso on niin paljon tiukempi kuin alokasluokasta avoimeen siirryttäessä.

Eilen Nopalla meni treenit hössötykseksi. En ollut antanut sille ruokaa kun tuli kiire kentälle ja sen kyllä huomasi: Noppa ei keskittynyt, touhotti ja pummi nameja. Vauhtia oli kerrankin, mutta liikkeet tehtiin vain sinne päin.

Taralla on huuhailuaika. Jos sitä ei olisi leikattu niin vannoisin sille tulevan juoksut hetkenä minä hyvänsä. Se on pihalla kuin varpusparvi talviaamuna ja jännittynyt, näyttää siltä kuin vieteri katkeaisi hetkenä minä hyvänsä. Meidän tokoilut ovat siis hyvin lyhyitä ja keskityn siihen, ettei se singahda autoon joka käskyn jälkeen. Omanlaisensa haasteet sen kanssa..

Syyspäivän piristykseksi kuva Nopasta mökillä kesällä 2007. Neiti Mutatassu 14 viikkoa ja sen kesän projekti. Noppa rakasti noita mutalätäköitä! Se touhusi pitkiä aikoja kuoppia kaivellen, veden virtausta seuraten ja omatekemiään ojiaan ihastellen.

Kommentit

  1. Voi miten ihana Neiti Mutatassu sieltä arkistojen kätköistä putkahtikaan ♡

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi