Pennut ovat jo isoja!

Tänään oli Borderiinan kennelissä Nopan ja Ossin pentujen tapaaminen. 6 pentua kahdeksasta oli paikalla, myös Ossi ja Noppa. Urospennut olivat valtavia! Ainakin tuntui siltä kun on viimeksi nähnyt niitä pentupentuina ja nyt niiden säkäkorkeus on jo aikuisen uroksen :)

Ihan keskenhän ne teinit vielä ovat, varsinkin urokset kehittyvät hitaammin. Narttupentuja edusti vain Myy, joka on ihanan sirpakka ja narttumainen.

Kuten joku pennunomistajista totesikin, vielä viime talvena Noppa tuntui valtavan kokoiselta, nyt se sopeutui kokonsa puolesta jengiin oikein hyvin :)

Vaikka metsälenkillä touhotti 6 urosta (Aldo, Pantse, Hessu, Noksu, Osku ja Ossi), ei mitään rähinää kuulunut. Aldolla oli kova tarve kommentoida ääneen kaikkea ja joku kiljui kiukusta jäätyään muista jälkeen metsähepuleissa. Siinä oli ainoat kovemmat äänet lenkin aikana. Rapa roiskui, aurinko paistoi ja koirat juoksivat! Noppa pysytteli liki minua, sen mielestä hän on jo pennut vieroittanut eikä nähnyt mitään syytä olla niiden kanssa enää.

Pahoittelen, jos olen kuvissa sekoittanut urokset. En vain tunnista niitä enää!

Ossi ja Noppa
 Hessu
 Noksu
 Myy ja takana Pantse (?)
 Aldo
 Osku (mä en viihdy tässä märällä kalliolla, päästää mut pooooois....)
 Pantse
 Noppa ja Myy
 Koko jengi, Ossi vasemmalla ja Noppa sen vieressä yksin (kun omistaja kuvasi :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira