Toiset istuttavat, toiset kisaavat

Tänä viikonloppuna oli kisasuma, tai ainakin siltä tuntui - ja kuulosti. Lähes kaikki treenikaverimme ovat olleet kisaamassa jossain päin Suomea ja kuulemani mukaan hyvällä menestyksellä.

Onnea tokon ykköstuloksista Sanna ja Alli & Nooa, Sari ja Kitty (Silakka), Tiina ja Wiia, Mia ja Dina! Muista tuloksista luen ja kuulen tarkemmin tämän päivän jälkeen.
Edit: Nopan poika Hessu (Borderiinan Hulivili) sai myös tänään tottelevaisuuskokeista ykköstuloksen ja oli alokasluokan kolmas. Hyvä Hessu ja Katja!

Meidänkin piti kesäisen suunnitelman mukaan olla kisaamassa tänä ja tulevana viikonloppuna, mutta koska koirat ovat nyt Hämeessä Juhan kanssa ja vain silloin tällöin viikot vanhempieni luona (eli minulla illat ja yöt), jää treenaaminen niin vähiin että meidän seuraavat kisat ovat ehkä vasta ensi kesänä. Toisaalta: ei ole kiire eikä mikään erityinen tarvekaan.

Tara ei tule ikinä kilpailemaan voittajaluokassa rikkinäisen kyynerpäänsä takia ja Pullerolle riittää yksi tulos voittajaluokasta. Sitten joskus.

Tämä viikonloppu on mennyt pihatöissä - taas. Toivon pitkää ja lämmintä syksyä, sillä aika ei riitä kaikkeen mitä pihalla pitäisi viikonloppuna ehtiä tehdä. Sisätöistä puhumattakaan! Tänään sain vanhan ja ison pionin, joka oli kauttaaltaan rikkaruohojen valtaama. Juurakossa oli enemmän heinien juuria kuin pionin omia juuria.

Tilasin sen puutarhapäiväkirjan josta jo viimeksi mainitsin. Pakko merkitä jotenkin johonkin mitä mihinkin on istutettu, milloin ja miten ne ovat kasvaneet. Vaikka nyt luulen muistavani erinomaisesti mitä olen minnekin tyrkkinyt, takuulla olen keväällä taas käsi päässä pohtimassa että onko tuo rikkaruoho tai olenko mä ihan oikeasti sen tuohon istuttanut...

Näkymä Hämeessä perennapenkkien välistä, Juhan ottama kuva tänä iltana


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi