Rilla ja lampaat, Tara ja mökin rappuset

Nopan ja Ossin pentu (nyt tosin jo puolitoistavuotias..) Rilla (Borderiinan Hippityttö) kävi taas kokeilemassa paimennusta. Hienosti oli kuulemma mennyt, lisää kuvia löytyy täältä


.Kuvat: Outi Toni-Heikkilä

Siinä missä Rilla menee fiksusti ja hötkyilemättä, Tara menee taas järkeä ja jarruja vailla.

Viime viikonloppuna sillä oli niin kiire, etteivät jalat juuri mökin betonirappusia koskettaneet. Tarpeeksi ainakaan. Anturasta puuttuu pala. Taas.

Muokattu tekstiä! : Rilla on käynyt enemmän kuin pari kertaa jo paimentamista harjoittelemassa ja Rillan veli Hessu (Borderiinan Hulivili) oli toista kertaa paimentamassa. Hessun harjoittelemisesta on juttua Katjan blogissa täällä.

Kommentit

 1. Ohhoh tuota Taraa. Talon anturasta vai tassun anturasta ;-)
  Tosi upea ammattipaimen, lampaat ovat ihan rauhallisia!

  VastaaPoista
 2. Unohdin ihan että talollakin on antura :) Tarasta se pala irtosi, onneksi on parantunut hyvin. Eilisellä eläinlääkärireissulla siitä löytyi lisää vammoja rappusissa liihottamisen jäljiltä...

  VastaaPoista
 3. Rilla on nyt jo käynyt ainakin 10 kertaa mutta edelleen on liinassa kiinni kun meillä tuo kauko-ohjaus ei oikein toimi. Jos Rilla voisi päättää, lampaat olisivat aivan yhdellä koolla mielellään pyöreässä laumassa aina. Liikkeelle oltaisiin myös samassa muodostelmassa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira