Vauhdikas viikonloppu

Nopan mielestä oli varmaan tosi tylsää, mutta minä suihkin paikasta toiseen miltei minuuttiaikataululla.

Noppa ei päässyt mukaan kuin sunnuntaina tokokentälle ja sielläkin lähinnä hengailemaan, sillä leikkauksen jälkeen sillä oli ummetusta ja nyt sitten ripuli... Viime yö meni valvoessa, toivottavasti sen vatsa rauhoittuisi pian. Tosin Noppa on sitä mieltä, ettei häntä mikään vaivaa ja touhottaisi lähes normaalisti. Ei ymmärrä lainkaan miksei pääse vapaana juoksemaan eikä leikkimään Taran kanssa.

Tara tokoili tänään kentällä niin hyvin, ettei siellä tarvinnut kauaa ollakaan. Se onnistui kerrasta jokaisessa liikkeessä, jopa noudossa! Lähes parin vuoden jankkaamisen jälkeen se on vihdoin tajunnut, mistä siinä on kyse. Ei se vielä varma ole, taramaiseen tyyliin se saattaa sylkäistä kapulan kesken kaiken, mutta periaate sillä on selvillä. Kiitos kaikille neuvoja antaneille, ilman teitä pähkäilisimme vieläkin alkutekijöissä!

Lauantaina Tuomarinkartanon näyttelyssä Nopan poika Hessu (Borderiinan Hulivili) oli toiseksi paras uros ja sai varasertin. Hessu on perinyt Nopalta silmät (siinä missä Noksu ne korvat :). mutta sen luonne on niin vilkas ja touhukas, että se on Ossilta perittyä.. Mamma-Noppa olisi ollut tarpeen pitämässä kuria ja järjestystä pojalleen!

Sannan oma kasvatti Nooa, tomera nuori treenikaverimme, oli ensimmäisessä näyttelyssään hienosti paras uros ja sai sertin.

Sunnuntaina kävin katsomassa kaverimme OssiJohanneksen luonnetestiä. OJ, tuo iloinen ikuinen teininahka (siis lyhytkarvainen collie jota nahkacollieksikin sanotaan, tiedoksi ei-koiraihmisille) suoriutui testistä hienosti pisteillä 133 ja laukaisuvarma. Onnea Noora ja OJ!

Kävin tänään vielä katsomassa Sannan tuontiurosta Riimiä (Lionheart Dreamoor). Karvakakara on vasta 8-viikkoinen, hyvin tomera pentu, joka tuli reteästi tervehtimään ja jatkoi sitten omia projektejaan.

Näiden kaiken välissä oli raivoisaa siivousta sisällä, kotitöitä, pihatöitä ja omien koirien ulkoiluttamista.

Terassilla on parikymmentä ruukullista erilaisia taimia esikasvatuksessa, mutta hallayöt odotuttavat maahan istuttamista vielä. Osan taimista vien Hämeeseen, siellä kevät on lähes pari viikkoa jäljessä siitä mitä täällä on.

Hessu 17 kk ja kasvattaja Sirpa Laine

Samanlaiset tummat ja vinot silmät sillä on kuin emällään..

Nooa (Dreamoor The Wizard of Oz)

OssiJohannes (Asandzan Bastian) luonnetestissä

Riimi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira