Lisää tunteja vuorokauteen, kiitos!

Viikonloppu meni mökillä, ensimmäisen kerran sitten viime syyskuun. Noppa oli lähes hysteerinen uimaan eikä meinannut tulla järvestä pois kun vihdoin sai luvan sinne mennä. Tara tyytyi vahtimaan Noppaa laiturin lähellä uiden, mutta riehui maalla sitäkin enemmän. Lopputuloksena kaksi väsynyttä pörröturkkista koiraa.

Kohta pitäisi herättää molemmat sunnuntai-illan treeneihin, saa nähdä mikä on meidän kolmen vireystaso.

Talven jäljet tuli siivottua mökillä, siitepölyä ja hämähänkinseittejä oli käsittämätön määrä. Jottei aika kävisi pitkäksi, siivousurakka jatkuu kotona. Sitä ennen leikattiin nurmikko ja teen vielä tänään parit istutuspuuhat.

Ilmoitin Taran puolivahingossa tokokokeisiin kolmen viikon kuluttua. Piti kysellä vain onko tilaa, mutta pläjäytin ilmoittautumisen saman tien.

Koska kesällä on valoisat illat ja siten aikaa enemmän, katsoin kisakalenterista ainakin neljät kokeet kummallekin koiralle (eri juttu sitten minne kisoihin saadaan paikka) treenien, kahden pihan (oma ja Häme) mökin ja sen remontin sekä kodinhoidon lisäksi. Ai niin, kesäviikonloppuja kuluu myös vanhempieni mökillä, näyttelyissä ja muissa koiratapahtumissa...

Etsi kuvasta koira (vihje: Noppa katselee joutsenia)

Tara ja keppi (jonka otin pois siltä pian kuvan jälkeen)

Noppa tutkii Taran uutta lelua, Tara vahtii tarkasti

"KAIKKI lelut ovat MUN MUN MUN!" Tuumaa Tara

Härpätin pohtii syntyjä syviä (hah!) rinteessä

Iltapäivätirsat mökin sohvalla

Tara väsähti (eikä ihme)

Noppaa nauratti

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi