Hyväntuulinen pyjamapotilas

Tämän päivän Noppa (ja Tara myös) on viettänyt lähinnä nukkuen. Välillä ollaan käyty pihalla ja köpöttelylenkillä ja sitten koirat ovat paiskautuneet takaisin nukkumaan. Suurimman osan ajasta ne ovat olleet selällään välittämättä minun touhuistani sisällä. Imuria piti Taran sentään väistellä ja Nopan väijyä totuttuun tapaan.

Väsymys johtunee monen päivän touhotuksesta, ts. olemme olleet kotona ja koirat ovat vahtineet tekemisiämme. Päiväunet ovat jääneet väliin ja etenkin Taralla on ollut kiirettä kanssani pihalla.

Illansuussa luiden syömisen jälkeen Noppaa hieman jo naurattikin. Leikkaushaava on parantunut hyvin, vaikka eilen Noppa pääsisikin sitä nuolemaan pyjamien vaihdon välissä kun en ollut tarkkana. Betadinea ja pumpulia kuluu putsaukseen.

Ensin se makoili kyljellään (huomatkaa pyjaman kiinnitys valjaisiin :). Kuvassa näyttää olevan myös silitysraudan johto..

Sitten se kelliskeli reteästi

Vähän piti pelleilläkin: suu oli puoliavoinna, häntä heilui ja silmät pyöri

Noppaa tarkkailtiin pöydän alta

Tara nojasi rakkaaseen pehmoporsaaseensa ja mulkoili Noppaa

Kommentit

  1. Ihanan hyväntuulinen potilas! On niillä niin mahdottoman hauskat ilmeet, eleet ja asennot :-D Ja touhut. Voin kuvitella, että kotona päivää viettävien ihmsten tarkkailu käy voimien päälle, varsinkin kun on vielä pihatyöt lisäksi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi