Rankkoja nämä sunnuntait

Misty-kelpie jaksaa vielä pysyä pystyssä, meidän koirat makaavat puolitajuttomina lattialla. Tara jaloissani, niin kuin aina. Viikonloppu mökillä ja illalla tehokkaat treenit ja hieman pihatöitä, jo alkaa Tarastakin virta hiipua. Mutta vain hetkiseksi!

Mökille tuli tänään vilskettä kun Kielo tuli Toirnis- ja Moirna skotlanninhirvikoirien kanssa käymään, mukana oli myös muutama pieni griffoni joita Misty ja Noppa eivät ymmärtäneet lainkaan. Tara olisi luultavasti ymmärtänyt vielä vähemmän eikä siksi saanut lupaa tulla lähemmäksi.

Toirnis valioitui eilen Kouvolan näyttelyssä ja oli tänään Heinolan näyttelyssä rotunsa paras. Miia ja Leksa kävivät myös, Leksa-pappa oli tänään Heinolan näyttelyssä hienosti paras uros ja paras bortsuveteraani.

Illan treeneissä Tara oli ymmärrettävästi väsynyt. Viikonlopun touhotuksen lisäksi se apuohjasi taas koko kotimatkan autossa, lähtiessä kommenttien kera. Noppa oli ihmeen pirteä, mutta se nukkuikin posket rutussa autossa. Nopan seuraaminen oli parasta aikoihin, mutta luulen syynä olevan makkaranpalat treeniliivin taskussa..

Taran hymy ja Noppa-poliisi korvat hörössä valmiina puuttumaan asiaan (se puuttuu heti asiaan jos vauhti kasvaa ja äly vähenee leikkiessä - eli siis aika usein..).
 Poliisi pohtii pitäisikö tuohon ylenmääräiseen kirmailuun jo puuttua..
 Syytä ainakin olisi! Tara lentää!
 Tällä kertaa Misty edellä, Tara takana. Ylämäkeen juoksivat toisinpäin.
 Tuumaustauko. Taralla älykäs bordercollien katse. Tai sitten ei..
Toirnis ja Moirna
 Heinolan näyttelyn paras uros Leksa, tuomari ja paras narttuKommentit

 1. Ainakin vauhdikkaan kuuloinen viikonloppu! Nauratti erityisesti Taran toimiminen apuohjaajana. :)

  VastaaPoista
 2. Onneksi Tara on autossa verkon takana ja onneksi sillä ei ole peukaloita. Muuten se käynnistäisi auton itse tai ainakin yrittäisi tarttua rattiin.
  Se seuraa olan yli niin tarkasti jokaista kuskin tekemää liikettä, että osaisi takuulla käynnistää automme... Täytyy joskus saada sen autonkäynnistys- ja ajointoilu videolle :)

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet Onnittelut Taralle !
  t. Virpi&Siri

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi