Pennut kävivät kylässä

Pennut kävivät eilen meillä kyläilemässä, Noppa-mamma oli tietenkin mukana. Tara oli kulmahuoneessa portin takana pentujen vierailun ajan. Vierailun jälkeen se nuuhki talon ja pihan tuohtuneena häntä pystyssä.

Karvakakarat tulivat ja olivat meillä kuin ikänsä reissua tehneenä ja uusiin paikkoihin tutustuneena = kahdeksan karvaista sähkövieteriä singahteli ympäri huushollia kolmatta tuntia.

Onneksi väkeä oli paikalla runsaasti, sillä pennut repivät sähköjohtoja (ja kun niitä irroitettiin seinästä, eräs pennuista oli lähdössä jalkalampun johdon kanssa keittiöön, lamppu perässä...), roikkuivat kukissani, repivät lehtilaatikkoa, tappoivat Taran petiä ja leluja, söivät koiramattoa, tunkivat itseään keittiön kaappien alle, purivat varpaista, repivät vieraiden vaatteita, pusuttivat, nahistelivat keskenään ja juoksivat maitobaarin (=Nopan) perässä. Pissalla ne kävivät ulkona, heti pikku tirsojen jälkeen. Välillä ne jäystivät porkkanaa toisiltaan niitä pihistäen kuuluvan kommentoinnin kera.

Ja juu, meillä ei teetetä pentuja kotona ikinä!

Sirpan blogissa on kuvia kun Noppa leikittää pentuja. Pentujen isän Ossin omistajan Sannan ottamat kuvat löytyvät hänen blogistaan. Omat eilen illalla ottamani kuvat julkaisen tänä iltana.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira