Hiljaiseloa

Onpas outoa kun meillä ei ole kuin yksi koira, joka sekin on hyvin rauhallinen. Tara toipuu yhä leikkauksesta, lepäilee ja kireän pakkasen takia käy pihalla vain pikatarpeillaan.

Noppa synnytti eilen vielä myöhään yhden enkelin, nätin narttupennun. Se oli yhdeksäs ja viimeinen pentu. Kahdeksan muuta pentua voivat hyvin ja Noppa on kuulemma oikein hyvä emä. Viime yön Noppa imetti lisäksi kuutta orvoksi jäänyttä saksanpaimenkoiran pentua.

Ei käy kateeksi Nopan eikä pentujen kasvattajan Sirpan ja hänen perheensä urakkaa, kaikki ovat valvoneet toista vuorokautta putkeen. Ja tuosta se monen viikon hoivarumba vasta alkoi!

 Tara trikoissaan

Kommentit

  1. Paljon onnea pentusista ja toipuville karvaneidoille! Hyvää ja rauhallista joulua kaikille ja paljon voimia ja iloa uudelle vuodelle =)

    Toivottaapi Katja ja perhe

    ps. jos Tara kärsii liikutella itseään jo heti viikon alussa Atte kaipailisi seuraa maanantai-illalle, jolloin meidän koti-isä suunnitteli tapaavansa kavereita, ensimmäistä kertaa Hollannista palattuaan. Itse jumitan valitettavasti edelleen klinikalla, joten minusta ei seuraneidiksi ole.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Prinsessan pyörityksessä