ValioNoppa

Mamman mastodontti kävi tänään näyttelyssä Kotkassa. Kotiin tuomisina viimeinen serti ja valionarvo. Kaupan päälle toiseksi paras narttu -sijoitus ja vara-cacib. Tulihan se viimeinen serti vihdoin!

Tuomari oli irlantilainen, samoin kuin edellinen Nopalle sertin antanut tuomari. Täytyy katsella ensi kesän näyttelylistoja ihan eri sihdillä :)

Noppa ei pahemmin näyttelymenestyksestä välittänyt, eipä juuri stressaa näyttelyistä muutenkaan.. Se seisoi paras narttu-kehässä kuin Lootin vaimo - tosin torkkuen... Silmät luppasivat kummasti pitkän näyttelypäivän seurauksena ja lämpimässä auringonpaisteessa oli mukava rentoutua.

Olimme paikalla jo aamupäivästä, mutta silti meinasimme myöhästyä, sillä kelpieillä oli supernopea tuomari. Taina ja Misty olivat kyydissä ja ehtivät viime tingassa kehään. Minä en ehtinyt autolta Noppaa hakemasta, kun he tulivat kehästä rotunsa paras-ruusukkeen ja cabibin kera. Misty pokkaa niitä miltei joka näyttelystä, onnittelut!

Tainalla oli onnea muutenkin, hän voitti arpajaisissa pääpalkinnon: jättisäkin koiranruokaa ja paljon koiranherkkuja ja -tarvikkeita. Meillä oli oikea onnenkyyti, Nopan valioitumisen lisäksi minä voitin arpajaisissa myös koirien herkkukorin.

Näyttelypaikka oli hiekkakenttä. Oli taas tuulinen ja kolea päivä, aurinko tuli esiin vasta iltapäivällä. Nyt on aika hiekkapuhallettu ja tuuletettu olo...

Taralla ja Mantalla oli ollut kiva päivä ystäväni kanssa, molemmat olivat miltei yhtä uupuneita päivän touhotuksista kuin Noppa.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi