Ei aina mene niin kuin suunnitellaan...

Eikä niin kuin toivotaan.

Nopalla puhkesi viikonlopun uimisesta vatsaan hot spot. Koko vatsan alue oli kirkuvan punainen, kipeä ja kutiseva. Onneksi paikallisen apteekkimme farmaseutti tiesi heti mistä on kyse ja antoi hoito-ohjeet. Pesen Nopan vatsan lääkeshampoolla tai putsaan sen Betadine-liuoksella, lisäksi Bacimycin-jauhetta ja vielä viilentävää ja kutinaa helpottavaa suihketta päälle.

Kutina ja olo on selvästi helpottunut, mutta viikonlopun mökkireissu jää nyt tekemättä. Järvestä sitä ei saa pidettyä pois olisi Noppaa kohtaan väärin pitää sitä hihnassa mökillä omalla pihalla.

Tänään oli Springerspanieliyhdistyksen järjestämä tottelevaisuuskilpailu Munkkiniemessä Koneen kentällä. Tuomarina oli Hannele Pörsti. Kisa oli leppoisa, hyvin järjestetty ja siellä oli hyvät palkinnot. Sellainen hyvän mielen kisailta.

Tosin hyvä mieli ei ollut Nopan suorituksesta. Taina ohjasi Noppaa, joka teki liikkeet ihan hyvin miltei loppuun asti. Viimeiset kolme liikettä (nouto, kauko-ohjaus ja hyppy) menivät nollille. Noppa pisti ne ihan pipariksi, noudon aikaan lähti haahuilemaan kehästä ja hypyn suoritti omatoimisesti loppuun, Tainan käskyä odottamatta. Jotenkin tuttua eräästä viime vuoden möllikisasta.. Jos Noppa olisi osannut, se olisi lällätellyt Tainalle kehässä. Ei loppunut veto kesken, sitä ei vaan nyt huvittanut. Se niistä nöyristä ja pehmeistä bordercollieista!

Kolmostulos, surkeaa koiran todelliseen osaamiseen nähden. Mutta kun ne eivät ole koneita (onneksi!), ei mikään tulos ole varma, vaikka kuinka on treenattu.

Tästä lannistumatta etsin siis seuraavia kisoja jonne voisin sen ilmoittaa. Meni syteen tai saveen, kokeilematta ei mitään saa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira