Pöyristyttäviä nukkumajärjestelyitä

Tätä kirjoittaessani olohuoneesta kuuluu raivoisaa rapinaa ja "viu viu VUF!" -ääniä. Tara näkee unia..

Noppa nukkuu selällään omalla sohvallaan. Se joutui nukkumaan juhannuksena muutaman yön ahtaassa aitassa minun ja Taran kanssa. Noppa oli aivan pöyristynyt moisesta nukkumajärjestelystä, ei edes omaa sohvaa! Ensimmäisenä yönä se komensi ja tuijotti minua koko olemus paheksuntaa huokuen. Sitten se hiljeni, mutta aina kun heräsin yöllä, näin sen tuijottavan minua niin närkästyneenä kuin vain bordercollie voi.

Taraa ei moiset järjestelyt haitanneet lainkaan. Se vouhotti aamusta iltaan lähes tauotta ja kun illalla mentiin aittaan, se nukahti miltei niille sijoilleen.

Taralla oli todella rankka juhannus: piti paimentaa Noppaa, joka odotti sitkeästi laiturilla tuntitolkulla uimalupaa ja samalla sen piti vahtia ihmisiä ja vielä tarkkailla autoakin, ettei kukaan vain lähde autolla mihinkään ilman häntä.

Tara - tuo kaikkien maanisten apukuskien äiti - ei levännyt hetkeäkään meno- ja tulomatkalla. Peruutuspeili on ihan turha kun se on mukana. Sieltä ei näy mitään muuta kuin vähemmän älykäs bordercollien ilme ("Wau, autoooooojaa...!!!") ja vilkkaasti liikkuvat korvat..

Taralla oli niin paljon hommaa, ettei se taas syö. Sama juttu viime kesänä. Noppa söisi senkin edestä ja jos siltä kysyttäisiin, niin vieläkin enemmän.

Tara laiturilla ilta-auringossa


Suuret Metsästäjät ja hyppivän kalan ällistelyä

Karva-akat rannalla, etsi kuvasta kaksi bordercollieta :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi