Kiirettä pitää joka suunnassa...

...kotona, pihatöissä ja koiraharrastuksessa.

Pihalla on hurjaa kasvua joka paikassa, myös rikkaruohorintamalla.

Totesin taas jokakeväisen/kesäisen ilmiön: perennapenkkiin ilmaantuu uusia kasveja, joiden ei voi kuin antaa kasvaa, koska ei ole mitään tietoa, ovatko ne istutettuja vai rikkaruohoja.

Osa ostetuista tai saaduista perennoista ei kuki samana tai edes seuraavana vuonna, vaan tekevät yllärit ja putkahtavat esiin vasta sitten, kun olen jo unohtanut niiden olemassaolon..

Koirillakin oli vipinää viikonloppuna: Tara kävi näyttäytymässä näyttelytuomarille ja Noppa luonnetestituomareille. Tara oli ensimmäisessä sisänäyttelyssään, ilmastoimattomassa hallissa, joka oli ahdas ja meluisa. Neiti sai H:n ja juuri oikeanlaisen arvostelun. Eli sellaisen, missä on oikein koiran puutteita ja sen hyviä puolia.

Taran kelpiekaverit Kitty-Silakka ja Misty olivat näyttelyssä myös, Misty toi kotiinsa taas rotunsa paras -ruusukkeen palkintoineen.

Noppa kävi esittäytymässä tuomareille luonnetestissä (=pääsi karjumaan sielunsa kyllyydestä tuomareille ja kelkalle). Noppa ("hieno poika", kuten tuomarit sanoivat :) puolusti minua ja itseään tiukasti ja palautui nopeasti. Pimeässä huoneessa se kuikkasi esteiden yli, otti ilmavainun minusta - ja meni tervehtimään tuomareita...

Pisteitä tuli 184, laukaisukokematon. Tiellä menevä traktori kiinnosti enemmän kuin ampuminen.

Aamupäivän Noppa vietti pihalla Orava-TV:tä tuijottaen ja välillä sitä kommentoiden. Kommentteihin oli syytäkin, sillä ohjelmassa oli hurjaa suhdeselvittelyä. Säksätys kuului kauas ja puiden oksat heiluivat oravien selvitellessä välejään. Ei ihme, että Noppa yritti osallistua tilanteeseen. Ainakin kommentoimalla, kun ei perään puihin yrityksestä huolimatta päässyt.

Kommentit

  1. Hyvä Noppaaa!!! Mamman urhea puolustaja :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä Tarzan!!! Hienosti olet näyttelyssä. Joo ja Hieno Noppa poika!! Kyllä pitää olla ylpeä suuresta pienestä Nopsusta olit sitten pätevä noppa Poika luonetestissäkin. Huimat pisteet.. On sulla Sanna niin mielenkiintoiset koirulit. Keksivät aina jotain kivaa.
    Voi kiitos kun olette Mantastakin pitäneet niin hyvää huolta. Ihania kuvia Manteli vanhuksesta tuo haukotus kuva on aivan super hassu. Kertooko jotain Mantan temperamentista. Kyllä noi bortsut on niin sulosen hauskoja ja hupsuja kun aina jotain metkuja mielessä. Taina

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi