Käytiin näyttelyssä

Tänään oli Palveluskoiraliiton järjestämä erikoisnäyttely Tuomarinkartanossa. Olin ilmoittanut kummatkin karva-akat sinne. Sää oli kolea ja kostea, ei sentään satanut enää.

Taran puolesta jännitti aika lailla. Se kun on aika tänttähäärä eikä ole ventovieraille avoin. Ennen meille tuloaan saatujen huonojen kokemusten takia se ei todellakaan pidä siitä, että vieras ihminen tutkii sitä.

Tara sai H:n, olen silti tyytyväinen. Se esiintyi hyvin, väisti tuomari Pirjo Aaltosta, mutta antoi tutkia itsensä kun pistin sen seisomaan. Arvostelussa luki, että koira (Tara) on vielä kehittymätön henkisesti ja fyysisesti ja tarvitsee aikaa. Olen ihan samaa mieltä.

Miia esitti Nopan taas ja hyvin meni, Noppa esiintyy Miian esittämänä paljon paremmin kuin minun kanssani. Noppa-poppanen sai ERIn ja oli kahdesta avoimen luokan nartusta toinen, ei sijoittunut paras narttu-luokassa. Arvostelussa tuomari ei löytänyt Nopasta mitään moitittavaa, kaikki oli hyvää.

Taina oli Misty-kelpien kanssa mukanani, Misty oli hienosti VSP.

Kotimatkalla auton takaosassa oli kolme uuvahtanutta koiraa ja kaksi väsynyttä, mutta tyytyväistä omistajaa :)

Kommentit

  1. Onnea Nopan ERIstä! (: Tuikenkin ilmoitin tälle vuodelle yhteen näyttelyyn, saas nähdä mitä tuomarit Tuikesta tykkää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira