Väsynyt Noppa ja lakana-arka Tara

Noppaa väsyttää. Ihan liikaa. Vien sen jatkotutkimuksiin ja toivon, että syy löytyisi. Se syö normaalisti (jos Noppa ei syö, sitten on todellinen kriisitilanne!) ja touhottaa, mutta on kuin hidastetussa filmissä.

Sen pönttö kaveri koheltaa ihan normaalisti. Tänään on ollut pyykkipäivä, kovin traumaattista Taralle. Koira joka on paukkuvarma eikä pelkää mitään jyskettä, pauketta eikä kovia yllättäviä ääniä, pelkää kankaita yli kaiken. Se liittynee sen aikaan ennen meille tuloa emmekä tiedä mitä sille on käynyt ja miksi. Mutta lakanoiden käsittely ja jopa sängyn petaaminen saa Taran ottamaan hatkat paikalta.

Tänään se on kyyristellyt työpöydän alla kun ollaan pesty ja viikattu lakanoita ja pyykkejä. Nykyään se sietää jo pyyhkeitä paremmin, alkuaikoina jopa tassujen pyyhkiminen tai kuivaaminen pesun jälkeen oli hankalaa sen väistellessä ja säikkyessä pyyhettä.

Elämämme asettuu uomaansa täällä maalla pikku hiljaa. Tosin kaikenlaisia muutoksia on tulossa tulevien kuukausien ja vuosien myötä kuten joulukirjoituksessani kerroin. Niitä odotellessa... :)

Väsy-Noppa

Noppa vahtii tielle, Tara vahtii minua
   
Pullero tarkkana

Tara tarkkana (on miltei hankikanto, koirat tykkäävät)

Kommentit

  1. Onpa teillä kaunis avara maalaismaisema! Ja paljon lunta, jos kuvat ovat näiltä päiviltä. Täällä on lunta vain nimeksi, olin niin onnellinen tänään kun pystyin kiertämään koko talon kuten kesällä ikään! Jihuu!

    VastaaPoista
  2. Kuvat ovat tältä iltapäivältä ja lunta riittää :) Onneksi metsässä joku oli tehnyt lumikelkalla polunpohjia joita myöten on helppo kävellä. Muutaman kerran tulimme lenkiltä aivan uuvuksissa kun erehdyin ei-poljetulle metsäalueelle. Sen verran hankea on, että hiki siellä tulee tarpoessa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi