Voi vaisua Noppaa

Olimme eilen sparraamassa ensi viikon tokokisoja varten Hyvinkäällä. Taran tokoilu oli aika lailla "sinnepäin", etenkin kauko-ohjausliikkeet ovat  ihan kamalia. Luultavasti sillä sattuu  murtuneeseen olkapäähän nousut ja laskut. Se menee siitä liikkeestä niin lukkoon ettei pysty pitämään silmiäkään auki - eikä siis liiku. En sitä pakotakaan ja avoimen luokan jälkeen Tara pääsee tokokisoista "eläkkeelle". Voittajaluokan liikkeitä sille ei tehdä koska moni liike rasittaa etuosaa vielä enemmän.

Noppa oli mukana kentällä ja treenasin sitä hieman. Se oli jotenkin tavallistakin vaisumpi enkä saanut sitä kovin paljoa nostatettua. Treenikaverit huomauttivat, että se kävelee oudosti. Se on ihan jumissa selästä, takaosa puumaisen jäykkä. Sen vaisuus johtui siitä, että se oli niin kipeä!

Illalla annoin särkylääkkeen ja heti aamulla varasin eläinlääkäriajan täksi päiväksi. Toivottavasti selviää mikä sitä vaivaa, sillä sunnuntaina se oli vielä hyväntuulinen ja reipas.

Tuleva Heinolan näyttely jää Nopalta väliin, mutta se ei harmita. Enemmän harmittaa, etten huomannut sen olevan kivulias jo aiemmin.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira