Ei vaivaa selkä, ei kiristä päästä...

Joko Nopan selkäjumitus on helpottanut tai sitten sillä on tosi hyvä lääkitys, sillä pullero riekkuu kuin nuorena konsanaan (no, eihän se vanha ole nytkään, mutta ei se ole koskaan ollut kovin riehakas).

Viikko sitten mökillä karvahirviömme saivat seurakseen Koistisen, jättimäisen mustaterrieriuroksen joka oli hyvin hämmästynyt aiheuttamastaan tuohtuneesta reaktiosta. Kuten arvelinkin, Tara meinasi alussa tukehtua paheksuntaansa ihan varmuuden vuoksi ja jopa Noppakin pöhisi hieman Koistiselle. Turhaan, sillä Koistinen on erittäin terveellä itsetunnolla varustettu, ystävällinen ja rauhallinen uros. Hulppean kokoinen ja hyvätapainen.

Koistinen ihmettelee mitä Noppa vielä odottaa ennen järveen pudottautumista

Noppa ui, Tara katselee laiturilta ja Koistinen rantavedestä

Koistinen kahlaili, Tara ja Noppa seurasivat laiturilta

 Tara siristeli silmiään laiturilla

Pehmonalle-Noppa uinnin jälkeen uusi hieno kylpytakki päällä. Viljan omistaja Jonna teki karva-akoille omat kylpytakit, oivat uinnin jälkeen vettä imemään turkista ja kuumalla säällä kostutettuna ne helpottavat oloa.

Päiväuintien jälkeen karvakorvillamme riitti vielä energiaa peuhata keskenään mökissä. Ehdoton suosikkileikki on se, että kumpikin makaa selällään toisen kaulanahat suussa. En ymmärrä, mutta kai se on hauskaa. Ei ainakaan näytä sattuvan kumpaankaan. Nopan mielileikki on raahata Taraa kaulasta pitkin lattioita, mutta siihen Tara (ymmärrettävästi) suostuu harvemmin.

Taran lempparia on hyökkiä Nopan kaulakarvoihin, etenkin lenkillä kun sillä alkaa kierrokset nousta. Siis Taralla. Sen leikin lopetan yleensä lyhyeen, mutta joskus Noppa innostuu siitä itsekin juoksemaan.
Tänään olimme taas monta tuntia pihatöissä Hämeessä. Ennen iltalenkkiä koirat testasivat Juhan juuri leikkaaman nurmikon. Oli kuulemma hyvä juosta... Olin ottamassa kukkakuvia ja kameran säädöt olivat tarkoitettu vakaasti paikallaan pysyvien perennojen kuvaukseen, ei jarrujen ja älyn nurkkaan heittäneiden hepuleeraavien bordercollieiden kuvaamiseen..

Noppa pyytää Taraa leikkimään, Tara on jo juonessa mukana

Pullero liitää! Kaikki jalat ilmassa :)

 Tara hyökkää, Noppa ponnistaa ja on lyhentynyt kolmanneksen...

Noppa levitoi, taas kaikki jalat ilmassa. Tara roikkuu sen niskassa

 Noppa jahtaa Taraa (mikä ilme Nopalla :)

Keskiviikkona Nopalle on varattu taas eläinlääkäriaika, ei pullero kovin kipeältä vaikuta...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi