Viimeiset kuvat Tuusulan kodin pihasta

Tämä teksti on tavallistakin lyhyempi, kirjoitan pimeässä ja tyhjässä työhuoneessa. Vaikea nähdä näppäimiä kun ulkona on jo pimeää ja täältä on viety kaikki pois konetta lukuunottamatta. Myös lamput.

Huomenna viemme loput tavarat koirien ja minun kerrostaloasuntoon ja Juha jatkaa matkaa Hämeeseen remontoimaan meidän tulevaa kotiamme. Puolen vuoden kuluttua pitäisi uuden kodin olla siinä kunnossa että minä ja karvahirviöt voimme muuttaa sinne. Koko talon kunnostus (pihasta puhumattakaan) jatkuu vielä vuosia.

Olen jo harjoitellut koirien kanssa kerrostaloasumista muutaman yön ja parin päivän verran. Ihmeen hyvin karva-akat siellä viihtyvät vaikkei kumpikaan ole kerrostalossa aiemmin ollut kuin pikapiipahduksella. Kun on tutut tavarat, pedit ja huonekalut, ei koiratkaan näemmä kyseenalaista tilannetta. Onneksi.

Talomme uudet asukkaat ja monet ystävistäni ovat kysyneet, tuleeko minulle ikävä taloa. En usko että sitä ikävöin, mutta naapureita, lenkkeilymaastoja ja pihaa kylläkin.

Pari liljakuvaa lisää (kts. edellinen kukkakuvapäivitys)


Pari erilaista asteria

Sinistä leimua ja malvaa

Varaston vieressä mm. malvaa, leimuja, mäkimeiramia, palavaa rakkautta, kultapiiskua jne.

Tumma salkoruusu aloitti kukinnan

Rantakukkaa, suopayrttiä ja väriminttua

Tara riemastui kun ullakolta löytyi Nopan pentuaikainen lempilelu: pehmobordercolllie joka on miltei oikean kokoinen. Minä ehdin tuota lelua jo komentamaan muutaman kerran, niin aidon näköinen se äkkiseltään katsottuna on. Tara on riepottanut lelua ympäri pihaa koko viikon, toisin kuin Noppa pentuna joka kohteli sitä hyvin varoen.

Pitkä perennapenkki, Tara matkalla tarkistamaan rikkaruohotilannetta (tai katsomaan olisiko siellä heinää jota voisi mutustella ja oksentaa ne sitten lattialle..)

Kommentit

  1. On varmaan aika erikoinen tunne olla pimeässä, lamputtomassa ja kalusteettomassa kodissa viimeistä yötä! Tsemppiä muuttoon ja remontointiin.
    Onneksi eläimet osaavat olla todella joustavia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi