Liljan kukka lumivalkoinen... ei kun siis monta eri väriä!

Liljat aloittivat kukinnan, vihdoinkin.

Vain yksi lilja kymmenistä joutui liljakukkojen syömäksi, sekin oli ruskolilja. Hämmästyttävää, yleensä liljakukot jättävät rusko- ja tiikerililjat rauhaan.

Liljakuvasatoa nykyisen ja tulevan kodin pihoista. Kuvissa on vain osa kukkivista liljoista, sillä tämän kesän hittisää eli sadekeli haittasi kuvausta.
Kommentit

  1. Vau, minulta on nyt varmaan mennyt jotain ohi, olette vaihtamassa kotia! Onnea uuteen kotiin siis!
    Ihania liljoja. Mulle tulee aina mieleen hyräillä "liiiljankuuukko lumivaalkoineeenn..." kun tarkastelen liljoja kukkojen varalta. Niitä en ole koskaan nähnyt täällä pihallani, nyt koputan puuta ja lujaa. Istutan uusia liljoja kumminkin joka vuosi! Kai ne joku päivä tänne apajille löytävät, tai ehkä eivät harrasta merimatkailua.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Meillä on aika rumba menossa, tässä dominopalikka-ilmiössä tapahtuu 3 muuttoa ja 2 omakotitalon tyhjennystä kuukaudessa!

    Muutama vuosi sitten liljakukot (ts. niiden toukat) tuhosivat mökilläoloaikanamme kaikki upeat vaaleanpunaiset liljani, niistä jäi vain rungot. Uuden kodin pihapiirissä niitä ei ole kuulemma koskaan näkynyt, toivottavasti ei tule näkymäänkään!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi