Pentuterapiaa

Tänään oli pennuilla iso fanijoukko paikalla kun Sirpan ja Mikan luona kävi tulevia pennunomistajia. Huomionkohteet ottivat rennosti, nukkuivat miltei koko ajan.

Myös pentujen isä Ossi oli paikalla, iloinen touho :) Yksi pennuista on kuulemma ulkonäöltään kuin mini-Ossi. Jännä nähdä myöhemmin pentujen varttuessa, miten vanhempien luonteet ovat pennuille periytyneet. Kummatkin ovat ihmisystävällisiä ja avoimia. Siinä missä Ossi on vilkas ja aktiivinen, Noppa taas rauhallisempi ja vähäeleisempi.

Noppa kävi tervehtimässä pentujen katsojia ja minä käytin sen lyhyellä lenkillä. Se on oppinut äitiyslomallaan pahoja tapoja Sirpan ja Mikan mummokoirilta: syö kaarnaa männystä (kun muutkin tekevät niin), availee kuulemma kaappien ovia ja komentaa ruokaa. Sillä on pohjaton ruokahalu ja koko ajan nälkä, vaikka syö yli tuplasti enemmän kuin normaalisti.

Pennut maitobaarissa. On jo hieman ahdasta..

Poika ja isä
Ossilla on vauhti päällä (ja suu käy :)
"Tää pehmolelu ei ihan mahdu kainaloon"
Ja tunkee liian lähelle :)
"Siis se oli mun takajalka joka näkökentässä vilahti?"
"Pienen pennun elämä on rankkaa: pelkkää syömistä, nukkumista, leikkimistä... Välillä pitää pohtia asioita"

Pehmolelu käy myös tyynystä

Kommentit

 1. Heippa,

  Kiva lukea saman kennelin kasvateista, niistä kun niin vähän kuulee tai löytyy netistä. Kiva että Tara on päässyt hyvään kotiin. Onko siis tullut teille ongelmakoirana tms. kun on vanhemapana muuttanut teille? :)

  Aivan äly suloisia nuo Nopan pennut!!

  Terkuin Senni ja karvakorvat

  VastaaPoista
 2. Tara tuli meille Apulasta löytyneen ilmoituksen perusteella, etsimme Nopalle kaveria silloin. Emme olleet nähneet Tarasta edes kuvaa, kun lähdimme sitä hakemaan. Perhe, joka oli sen ottanut, ei pystynyt sitä enää pitämään. Se oli aika rääpäle henkisesti ja fyysisesti kun tuli meille.

  Riski oli iso, että se ei tulisi Nopan kanssa toimeen tai että se olisi ollut ihmisten näykkijä tms., mutta onneksi kaikki meni hyvin sen osalta.

  Tara on raivostuttava, rakastettava ja ihana - samaan aikaan. Mamman mussukka, joka saa minut välillä repimään hiuksiani...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira