Pentukuvia ja nakumasun kuulumisia

Niitä nakumasuja oli yllin kyllin tänä iltana nähtävillä kun kävimme katsomassa Noppaa ja pentuja Borderiinan kennelissä, mutta otsikossa mainittu nakumasu tarkoittaa Taraa.

Pakkasen taas kiristyessä Taran lenkit lyhenevät kun leikkauksen jäljiltä sen vatsakarvat eivät ole vielä kasvaneet. Leikkaushaava on onneksi parantunut hyvin, vaikka Tara poistikin päällimmäiset tikit omatoimisesti ennen aikojaan.

Virtsatientulehduksen pelossa en uskalla Taraa pakkasilla paljoa ulkoiluttaa, vaikka sillä on takki päällä. Tara kun ei tunnetusti pysy kadullakaan auratulla alueella, vaan pomppii hanget, ojat ja lumipenkereet myös. Pitäisi kai ostaa sille jotkut tiukat trikoot, joista ei pääse lumi sisään mistään reunasta.

Noppa ja pennut voivat hyvin, viimeksi marsun näköiset rääpäleet olivat kasvaneet selvästi ja liikkuivat jo vikkelästi. Meno sen kuin kiihtyy sitä mukaa kun päivät kuluvat, viikon kuluttua pentulaatikossa on jo huomattavasti vilkkaampaa. Silmät alkavat aueta, hännätkin heiluivat jo muuten kuin syödessä.

Mahdollisesti kaksi urospentua etsii vielä harrastavia koteja, muille pennuille on jo omat kodit tiedossa.
Noppa oli edelleen hyväntuulisen ja rennon oloinen, maitobaari ja automaattipesu toimivat pennuille.
 Vaikea kuvitella, että tästä ruttukuonosta tulee ihan oikea bordercollie :)


 Tämä tapaus jäi jumiin Nopan hännän ja veljensä väliin, sillä seurauksella, että se puri (jos sitä voi puremiseksi sanoa :) veljeään kiukkuisen kommentoinnin kera.
 Maitobaarin antimien jälkeen kunnon tirsat masu täynnä - ja selällään, tottakai.
 Pieni kuono ja mamman tassu


 Sininen uros kömpi ruokailun jälkeen omaan rauhaan tirsoille.
 Maailman toiseksi paras paikka, heti maitobaaripaikan jälkeen.
Ensi kerralla meitä jo varmaan tuijotetaan ihan oikeasti :)

Kommentit

 1. Voi herttinen miten ihania lapsia :-). Eikös tuo harmaa muistuta hieman Veli Pontevaa :-). Väri on ainakin yhtä kaunis.

  Toivottavasti Tara saa pian turkkinsa takaisin. Pakkaskelit varmasti vauhdittavat kasvua.

  VastaaPoista
 2. Hyviä kuveja!!
  Onneks nähdään pennut ensi viikolla, sittenhän niiden simmut on oikeasti jo auki ja vauhtiakin varmasti lisää. Pentukuume iskee taas varmasti :)

  Terv,
  Sanna & Osba

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi