Juoksee, juoksee...

Kummatkin koirat nimittäin. Taas. Tai siis Tara taas.

Tara teki toukokuussa juoksuja, aivan ajallaan. Sitten jostain syystä se päätti, että ei vielä ja lopetti alkaneet juoksut kuin seinään. Kesäkuussa se aloitti uudelleen, mutta ei osannut lopettaa niitä. Juoksut vaan jatkuivat ja helteet myös. Käytiin eläinlääkärissä pari kertaa kohtutulehduksen pelossa, onneksi turhaan. Eläinlääkäri suositteli Taran sterilisointia ja olimme ehdottomasti samaa mieltä. Olisin leikkauttanut sen jo aiemmin, mutta piti odottaa, että sen hormonitoiminta tasoittuu. Hah...

Nopan juoksujen piti alkaa elokuussa, mutta jostain syystä se panttasi niitä lokakuulle asti. Sen ainoan kerran, kun niitä juoksuja odotettiin hartaasti! Noppa on astutettu viime päivinä, pentujen pitäisi syntyä jouluna Borderiinan kenneliin.

Vaikka Noppa on hyvin vähäeleinen myös juoksuissaan (ei mitään suuria hormoneista johtuvaa hössötystä tai innokkuutta), on Tara ollut Nopan juoksuista hyvin kiinnostunut. Niin kiinnostunut ja innostunut, että aloitti omat juoksunsa!

Taran leikkauttaminen siirtyy siis marraskuun loppuun tai joulukuun alkuun, riippuen siitä kauanko se niitä taas pitää. Taran tuntien mahdollisimman kauan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira