Karvaturistit

Lauantai meni rattoisasti Tervakosken näyttelyssä, karva-akat olivat turisteina mukana. Vaikka sää oli kolea ja sateinen, oli päivä leppoisa ja hyväntuulinen.

Noppa varmaan mietti, että eukko unohti viedä hänet kehään kun kerran näyttelyyn tultiin eikä kehässä käyty. Tara taas oli huisan iloinen, että hänet tuotiin paikkaan, jossa oli pari tuhatta kaveria.Tara olisi leikkinyt lähes jokaisen ohimenevän koiran kanssa. Se lirkutteli häpeilemättä vieressä olleelle junioriluokan bortsupojalle, joka hämmentyi Taran iskuyrityksistä pahemman kerran.Vähemmästäkin nuori uros häkeltyy!

Häkkikoiria. Tara ja Noppa olivat Leksan häkissä sillä aikaa, kun pappa oli kehässä ja minä kuvaamassa.Karvahirviöiden kaveri Leksa-pappabortsu käväisi kehässä hakemassa paras uros- ja paras veteraani-voitot. Leksalla meni niin lujaa, että kaarteessa oli juosta ulos kehästä kun vauhtia oli niin paljon. Lopun näyttelypäivän alkuillan ryhmäkehiin asti se steppasi ja tokoili itsekseen hihnassa. Mistä sitä virtaa oikein riittää?!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi