Treenikommentteja :)

Tästä blogista on turha etsiä asiantuntevia, analysoivia ja tarkkoja kuvauksia siitä, miten toko-, agility- tms. treenit ovat menneet ja mitä pitäisi tehdä suoritusten parantamiseksi.

Olin tänään Tainan ja Misty-kelpien seurana Messukeskuksessa agilitykisoissa. Taina ja Misty tekivät todella hienot suoritukset, sijoittuivat kolme kertaa palkintopallille. Onnittelut!

Heidän ja muiden kisaamista seuratessani varmistuin siitä, että agility ei ole minun juttuni. Pyörtyisin tai oksentaisin ennen lähtöä ja unohtaisin radan sinne päästyäni. Luultavasti tekisin ne kaikki.

Näyttely- ja tokokisoissa olen ainakin yrittänyt parhaani pilatakseni tahtomattani koiran suorituksen. BH-kokeesta Noppa pääsi läpi, koska tuomari näki koiran osaavan, vaikka ohjaaja (=minä) toheloi minkä ehti.. Yleensä aina ne virheiden syyt ovat siellä hihnan ohjaajan päässä ennemmin kuin koiran.

Illalla oli pitkästä aikaa joukkotokotreenit "omalla" (eli Tuusulan Kennelkerhon) kentällä. Koiria oli paikalla paljon, niin paljon, että Taralla niksahti paimennusvaihde päälle. Se teki aluksi hyvää työtä ja keskittyi, mutta sitten se hiffasi koiramäärän (no, reilu vartti siinä kestikin..) ja totesi ympäri kenttää sijoittuneet koirat ohjaajineen olevan liian levällään. Kasaanhan ne piti saada. Tara meni siis jäähylle säännöllisin väliajoin.

Nopan mielestä tokoilu on kivaa, mutta valeraskauden hormonihöyryissä se keskittyi hankkimaan aavepennuilleen ruokaa ja teki erinomaisen jälkityöskentelyn ympäri kenttää etsien muilta pudonneita nameja.

Vaikkei suorituksemme mennytkään ihan priimasti, niin oli kivaa silti. Oli rento tunnelma ja mukava nähdä treenikavereita pitkästä aikaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi