Märkää menoa Hyvinkäällä

Päivän kestäneen remontti- ja pihapuuhien vahtimisen jatkeeksi karva-akkamme pääsivät uimaan.

Hyvinkään koirauimala on koirien käytöksen perusteella iiiihana paikka. Jopa Noppa riehaantuu siellä aivan tolkuttomasti, poikkeuksellista käytöstä siltä. Se kiljui (!), kun jouduimme odottamaan vuoroamme.

Kun se pääsi altaaseen, se ui muutaman kerran ja sen jälkeen istui rampilla läiskytellen ja maiskutellen vettä. Kai se olisi viettänyt koko puolituntisen siinä rampilla, jos Juha ei sitä olisi hoputtanut välillä uimaan... Hirveä kiire sinne ja sitten se vain istuisi siellä. Sama juttu mökillä, se varmaan asuisi laiturilla jos saisi ruuan sinne.

Tara - no, kuinka ollakaan - ui sitten koko rahan edestä. Tällä kertaa hihnassa, koska se olisi muuten vain paimentanut Noppaa. Tara ei ollut edes nähnyt avovettä kun se tuli meille viime vappuna. Ei se sitä haitannut uintiasiankaan kanssa, "Pää edellä tilanteeseen" kun on sen motto..

Kummallakin koiralla on periaate, että allasta ei uida ees taas, vain yhteen suuntaan. Ne uivat päähän, juoksevat aloitusrampille ja sitten uivat taas päähän. Tara tekisi sitä kai niin kauan kun pystyisi nousemaan altaasta. Puoli tuntia ei tunnu sillä näemmä missään.

Tara pitää kiskoa altaasta, Noppa tulee sieltä hieman helpommin. Kotiin lähti kaksi tyytyväisen oloista kylpytakkista karva-akkaa ja hivenen uuvahtaneet omistajat :)Kuva marraskuiselta uintireissulta. Noppa harkitsee altaaseen menoa, Tara odottaa siellä jo.

Akat peräkkäin, Nopalla vesilelu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira