Terveisiä studiosta

Kävimme muutama viikko sitten Helsingissä valokuvaaja Tommi Rummukaisen studiolla.

Alunperin ajattelin että saisimme vauhdikkaita kuvia koko laumasta, mutta eihän se onnistunut koska a) studion olisi pitänyt olla jättimäinen b) arvokkaat valot ja muu tekniikka olisi ollut vaarassa c) mukaan olisi tarvinnut lauma avustajia. Joten päädyimme perinteisiin poseerauskuviin. Avustaja olisi ollut kieltämättä tarpeen, kolme touhottavaa koiraa ja kostea sää, peruukki vinossa ja hieman pukkasi hikeäkin siinä touhussa.

Lopputulos oli oikein hyvä, hilpeitä hetkiä tuli yhteiskuvia katsellessa kun jokainen koira katsoi eri suuntaan ja enemmän tai vähemmän pöljällä ilmeellä. Onneksi sentään yhdessä kuvassa ovat kutakuinkin samaan rintamasuuntaan...

Kiitos Tommille erinomaisista kuvista!

 

Noppa otti rennosti studiossa - ei mitään yllättävää.
 


Taraa hieman ahdisti, Nalle Puh helpotti oloa.


Fionaa ei ahdistanut mikään, studiossa ei vaan ollut tilaa kunnon leikille.


Fiona ja sammakkoasento - se ei stressaa.

 Fiona näyttää jopa kuuntelevan, Tara on ihan omissa maailmoissaan ja Noppa pohtii jotain muuta :)

Kommentit

 1. Mahtavia kuvia! On kyllä koirat- itsestäsi nyt puhumattakaan- laitettu viimesen päälle. On puunattu, harjattu, trimmattu! :)
  Ihania kuvia. Voi, kun joskus itse saisi moisen aikaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Menin tuonne studiolle Helsinkiin suoraan töistä, Juha toi koirat minulle ja sitten pikapikaa surkeassa kelissä ajomatkalle. Kolmen koiran kanssa ei studiossa ehditty muuta kuin pikaisesti sutaista harjalla tätikoiria (Fionaa ei tarvitse harjata juuri koskaan) ja oma kuontalo siinä perässä :) Tassukarvat leikkasin, muuten en noita trimmaa. Olen liian laiska siihen :) Mietin että varmaan käyn vielä muutaman vuoden kuluttua uudelleen, silloin pitää olla ainakin yksi avustaja mukana.

  VastaaPoista
 3. Voit pitää minut mielessä avustajaa kaivatessasi, varsinkin, jos kuvauspaikka on Helsinki, jonne minunkin on helppo matkustaa. Hienoja kuvia tuli! Sä otat itse niin hauskoja ja kivoja tilannekuvia, että ehkä posetus olikin nyt paikallaan :).

  VastaaPoista
 4. Kiitos Nina! Sinä ainakin tiedät miten pitää koirien mielenkiinto yllä! Pidän mielessä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi