Fiona ja lumen riemu jatkuu yhä

Piha on edelleen harmikseni lumen valtaama eikä ole tietoakaan pihatöistä, saati mistään muusta kevätpuuhasta. Kuten jälkitreeneistä Fionalle. Fiona sen sijaan ottaa yhä ilon irti lumesta pihalla ja metsässä. Sen ajan mitä se ei metsässä juokse, se kierii iloisesti hangessa.

Viime viikolla huonojen uutisten virta jatkui, eikä mieltä piristänyt yhtään eläinlääkärin soitto että Nopan kilpirauhasarvot eivät ole kunnossa. Lääkitys muuttuu niin että jotain tulee kortisonin lisäksi. Tulevan lääkityksen vaikutuksesta ei tiedetä ennen kuin kokeilemalla mikä tehoaa ja miten tai tehoaako lainkaan. Pulleroa ei kilppariarvojen häiriö näytä haittaavan, enemmän sitä kiusaa kostea ja kylmä sää. Lenkkeilyt ovat sohjossa tarpomista tai jäisellä kylätiellä luistelua, Tara kaatui tänään kyljelleen kun tuli kaarteesta traktoripolulle liian lujaa.

Taran kipeä jalka on ärtynyt taas, loppuviikosta se varoi ns. tervettä jalkaansa niin ettei päässyt aamulla ylös. Hieronta, laserhoito, BOT-takki ja särkylääkkeet auttoivat, mutta selvästi jalan kipeytyminen liittyy säähän.

Fionalta terveisiä ettei sitä vaivaa mikään. Sananmukaisesti. Se porskuttaa iloisesti hangessa meidän muiden sadatellessa loskaa. Fiona loikkii lumisella pihalla itsekseen, kaivaa lumimörköjä ja kiusaa Taraa.

Viikolla kävimme Helsingissä valokuvaaja Tommi Rummukaisen studiolla kuvauksissa, kuvia laitan näkyville heti kun mahdollista. Samalla karvaneidot kävivät tervehtimässä Masi-labbista. Taran mielestä Masi on musta lammas, jota pitää purra kintereestä, Fiona hieman ujostelee Masi-pappakoiraa ja Noppa ei juuri noteeraa.

Noppa pääsi pitkästä aikaa doboilemaan eilen. Noinkin isoksi ja öh, sanotaanko ei-niin-kovin-kevytrakenteiseksi-eikä-hoikaksi bortsuksi Noppa on yllättävän ketterä ja taitava jumppapallon päällä taiteillessa. Se istui, seisoi ja makasi namien voimalla pallolla sekä pyöri ja teki temppuja ohjaajamme neuvojen mukaan. Yhdessä tehtiin erilaisia liikkeitä, lisäksi koirat taituroivat myös tasapainolaudalla ja me omistajat "pääsimme" kuntopiiriin.

Fionan kanssa tokoilin dobon jälkeen kun Noppa lepäsi autossa. Tällä viikolla ei ohjattuja tai ryhmätreenejä olekaan ollut, tulevalla viikolla otetaan vahinko takaisin kolminkertaisesti! Tulossa on myös Fionan siskopuolen Viljan kanssa uintireissu Hyvinkäälle. Arvaan että meno jatkuu myös öisin, viime aikoina Tara ja Fiona ovat kilpaa mölynneet yöt unissaan. Haukkua, murinaa (!), tuhinaa ja tassujen rapinaa kuuluu lähes joka yö. Kun toinen on hiljaa, toinen metelöi. Ja närkästyvät kovasti kun hihkaisen ne hereille.

Loikkapomppuhyppyriemu - ja hankeen!
Taran korva näkyy kuvan reunassa, se seuraa Fionan loikkahyppyjä


 Ilmojen halki käy Fionan tie...

Alastulossa olisi kyllä parannettavaa


 


Tara kiihdyttää

Tara-täti tarkkailee Fionan touhuja


Kerrankin paikoillaan ja kameraan katsoen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira