Viimeiset lumikuvat tältä talvelta

Kevät saapuu vihdoin. On sitä odotettukin!

Kulunut viikko oli öisin kylmä, Noppa pyörähti rappusilta takaisin kun päästin sen maanantaina aamupissalle.  -15,5 C oli rouvan mielestä liian kylmä ulkoilukeli heti aamusta. Keskiviikkoaamuna se ei tullut edes rappusille vaan jäi kuistille kun mittari näytti -16,6 C.

Nyt se jäisi mieluummin pihalle kun siellä paistaa aurinko ja lämpötila on reilusti plussan puolella. Fionalla on kuuma sisällä ja se viettäisi aikaa enemmän ulkona kuin sisätiloissa.

Pihalla oli vielä tänään lumipeite, huomisen jälkeen maata on jo paljon näkyvissä (toivottavasti). Jo kertaalleen ennen viime viikon pakkasöitä esiin pyrkineet tulppaanit, krookukset ja narssit koettavat uusintaa.Nuo taitavat olla ainoat myyrien hampailta selvinneet, suurin osa sipuleista löytyi pihalta tai penkeistä osittain syötynä.

Viikko meni talvea manaillessa (tiistaina Hyvinkäällä ukkosti ja salamoi, menomatkalla oli järkyttävä lumipyry ja takaisin tullessa tiet peilijäässä). Fionan kanssa käytiin Virven ja Riitan koulutuksissa, erinomaisia molemmat. Tosin Fionaa treenatessa olo on kuin hepuloivan ilotuliteraketin kouluttamista. Ei aina niin mieltäylentävää ja motivoivaa. Mutta ainakin sillä on kivaa. Ja katsojilla.

Kevättalven auringossa Noppakin innostui juoksemaan.

Tara ja Fiona tönöttivät pihalla Ja sitten Fionalta meni hermo

Kun kukaan ei leikkinyt sen kanssa, se touhusi itsekseen. Kaivoi kuoppia ja kieri hangessa.


Noppa söpösteli

Hankala olla skarppina kun häikäisee

Ei_näe_mitään....


 Fionan ja aamupuruluu: syödään selällään puruluu tassujen välissä kuin oravalla.

 Ensi viikonloppuna kuvissa ei näy lunta ja piha on mukavan.... mutavellinen.... Kevät!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi