Pönttöbalettia

Fionalla on hyvin_iso_määrä energiaa, jota se purkaa ahkerasti. Välillä Nopan mielestä kyllästymiseen asti. Pönttöbalettia ja levitaatiojoogaa Fionan tyyliin esitellään pihalla päivittäin.

Viime viikonloppuna meillä oli vielä mukavasti lunta koirien riemuksi. Säiden lämmettyä ja sitten taas kylmentyessä piha muuttui osittain luistinradaksi. Nopan harmiksi sen neliveto ja jarrut eivät toimineet kun jänis lähti eilenaamulla kasvimaalta pensasmustikoitani syömästä. Noppa pinkaisi perään, mutta liukui tassut harallaan jäniksen sivusta ohi. Jos se olisi osannut puhua, olisi luultavasti muutaman ärräpään päästänyt.

Eilen kävimme koirien kanssa ihastelemassa Lammi-cityn vilkasta perjantai-iltaa (lue: kaksi autoa ja muutama ihminen, ei ketään vastaantullutta) ja paluumatkalla kävin pesettämässä auton. Odotin mielenkiinnolla mitä karvakorvat tuumaavat automaattipesurin pyörivistä harjoista. Isojen koirien mielestä se oli mielenkiintoista, molemmat istuivat auton peräosassa korvat heiluen harjoja seuraten. Fiona nukkui koko pesun ajan sikeästi. Eipä paljoa hätkäyttänyt.

Tänään Messukeskuksen koiranäyttelyssä ihastelin kauniita sirpakoita bortsuneitoja ja komeita uroksia, Nopan kaunis pentu (no joo, kolmivuotias kohta...) Myy oli siellä myös saaden valioluokasta erinomaisen.

Omille koirille tuliaisiksi toin kassikaupalla herkkuja ja Fiona sai (taas) uuden jälkivaljaat. Harkitsin myös uutta kangashäkkiä Fionalle, mutta toivon että nykyinen häkki saadaan korjattua Fionan pikku tuunaamisen jäljiltä. Ostin Taralle ja Fionalle omat pehmovinkulelut, mutta siinä kävi kuten arvasinkin: nuija ja tosinuija varastivat toisiltaan sitä samaa lelua ja toinen lelu lojui eteisessä.

Fiona lähdössä lentoon, Noppaa ärsyttää.

Herttainen irvistys Nopalle
 

 Fionan show ei näytä tekevän Noppaan vaikutusta.

Aikansa Fionan lumibalettia katsottuaan Noppa ilmoitti että nyt riittää (huomaa Nopan laiska irvistys)

Fionaa harmittaa. Suu täynnä lunta.

 Noppa näyttää kitalakiesittelijälle taas kieltä.

Kuka on vaihtanut mun söpön pikkupennun tähän  puikulapäähän?

Fiona kuvittelee olevansa piilossa väijyksissä.

"Kukaan ei huomaa kun mä maastoudun tänne"Nopalla on käsittämätön tarve näyttää kieltä Fionalle. 

Marja teki Nopalle hienon ja käytännöllisen takin. Eikä voi erehtyä kenen takki roikkuu eteisen naulakossa!


Purjehäntä-Tara

Piti ottaa jouluposeerauskuva. Ainoa kuka katsoo kameraan, on Tara. Fiona on kuvassa ihan oma itsensä. Valitettavasti.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi