Pikainen perhetapaaminen

Fiona sai joululahjan etukäteen kun veli Jura tuli tänään sitä tapaamaan. Jura ei tainnut vierailusta olla niin riemuissaan alussa kun meidän pieni sumopainija tinttasi veljensä tantereeseen. Alkuhämmennyksestä toivuttuaan Jura antoi takaisin samalla mitalla, olisi voinut pistää siskonsa kuriin vieläkin tehokkaammin! Jura on niin kiltti ja lupsakka uros ettei se rohjennut olla heti topakampi tänttähäärälle siskolleen. Ulkona roiskui vesi, multa ja rapa, sisällä huonekalut heiluivat sisarusten telmiessä.

Kasvattaja Sanna toi myös Fionan vanhemmat Manun ja Allin mukanaan. Manu ei niin pentujen telmimisestä välittänyt, Taran mielestä Manu on aivan hurmaava (niin kuin onkin!). Mamma-Allille Fiona oli nöyrää neitoa kuten aina.

Sain Sannalta tärkeitä tokovinkkejä ja ohjeita Fionan kanssa toimimiseen, arvokkaita neuvoja kun montaa asiaa ei  tule ajatelleeksi tai toimii itse vahingossa väärin. Ja Fiona sai hienon joululahjan, ohjatun noudon kapulat! Niitä se ei saa vielä hetkeen käyttöön, senkin takia että on alkanut pureksia noutokapulaa.

Olin varma että loppuillan ja huomisen päivän rauha on taattu illan painin jälkeen, mutta erehdyin. Fionan mielestä vartin tirsat riittivät.

Masentavan sateisesta ja pimeästä säästä johtuen joulutunnelmasta ei ole tietokaan ja päätin ottaa eri asenteen asiaan. Joulusiivouksesta ei tarvitse stressata kun huusholli on mutaa ja hiekkaa täynnä joka tapauksessa ja kun kerta maa on sula ja märkä, taidan pyhien aikana kääntää loput kasvimaasta. Samalla voisi kitkeä loput rikkaruohotkin. Jotain hyötyä myöhäisestä talventulosta. Hyasintit tuikkaan maahan joulun jälkeen jos plussakelit vielä jatkuvat.

Vetisestä säästä huolimatta rentoa joulua kaikille blogin lukijoille!

Puikulapäät sisarukset

Fiona taitaa kertoa jotain vähemmän mukavaa Juralle sen ilmeestä päätellen

Pusuja

 Jura näyttää siskolle kieltä

Tuplapentu

Kommentit

  1. Voi noita ♥ Ja vartin tirsat :-DDD Kyllä teillä menoa riittää, ei varmaan tosiaan kannata olla siivousintoilija.
    Todellakin, loistoidea: nyt saa hyasintit heti maahan, kerrankin! Tai siis, saisi jos olisi, en ole ostanut. Pitäisköhän...
    Hyvää joulua koko laumalle!

    VastaaPoista
  2. Hyasintit kuuluvat jouluun, niitä on pakko saada (vaikka muu joulukoristelu jääkin vähemmälle) :) Sitten keväällä tutkin perennakirjoja että mikä ihme tämä kukka perennapenkissä on... Kiitos Saila puutarhakirjoistasi, -kirjeistäsi ja neuvoistasi, ne ovat olleet motivoivia, ilahduttavia ja antoisia! Mukavaa joulunaikaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi